Увага: термокружка!
10.02.2014

Коли туризм переростає зі способу урізноманітнити будні в невід'ємну частину життя, людина живе за особливим календарем і на якісь побутові речі дивиться з точки зору «що знадобиться в поході». Кемпінг, риболовля, полювання, гірський, лижний, авто-, вело- і мототуризм – у всіх випадках при собі необхідно мати якісне і надійне спорядження. Одним з таких надійних атрибутів є термокружка Stanley. Коли до заходу сонця потрібно встигнути дістатися до певної точки і під час кожного привалу немає можливості заварювати чай – налийте його в термокружку і пийте в зручний час або ж на ходу.

Секрет теромокружки – подвійні стінки, які тривалий час захищають рідину від впливу зовнішніх факторів. Така чашка надовго зберігає температуру напою завдяки повній герметичності та береже руки мандрівника від опіків – адже її зовнішні стінки не нагріваються. Теплозберігаюча здатність кухлів діє до 6 годин для гарячих і до 24 – для холодних напоїв. У деяких моделях, для більшого захисту, використовується спеціальний пінний наповнювач

Подивимося, як же вибрати потрібну термокружку?

Тип кришечки дуже важливий при виборі термокружки. Її можна відкрутити і пити як зі звичайної чашки, тоді напій швидше охолоне. Наявність поворотної кришечки означає, що в закритому стані тара повністю герметична, можна не хвилюватися, що речі забрудняться. Бажаєте втамувати спрагу в русі, не розливаючи при цьому вміст? – При натисканні кнопки на кришці відкривається невеликий отвір для пиття з чашки-поїлки.

Торгова марка Stanley пропонує досить широкий асортимент термокружок для різноманітних цілей і ситуацій:

Термокружка від Стенлі збереже ваш кави гарячим

 


Класична версія – відмінно підійде як подарунок любителю відпочинку на природі: провести вихідні біля річки,  поїхати на риболовлю з друзями або просто переночувати в наметі. Чашка займе небагато місця в рюкзаку, а завдяки міцному матеПоходна кружка STANLEYріалу вона прослужить багато років. Обсяг такої гуртки – 470 мл.

 

Похідна кружка  гідна супроводжувати в тривалих піших туристичних подвигах. Щоб не займати настільки цінне місце в рюкзаку, вона оснащена міцною кліпсою на спеціальній ручці. Подвійні стінки зі сталі роблять її стійкою до пошкоджень. Обсяг такої гуртки – 590 мл

STANLEY - ваша автомобільна гуртка

 

Автомобільна термочашка незамінна для авто-мандрівників, її розміри спеціально адаптовані під підстаканник в автомобілях. Обсяг у цієї моделі такий же, як і в класичній – 470 мл

Краща чашка в жарку погоду від Стенлі

Ще одне зручне пристосування для тих, хто любить активний відпочинок влітку – термочашка-поїлка, – хіт літнього сезону. Вона створена спеціально для холодних напоїв, і навіть в саму безнадійну спеку збереже воду крижаною, як мінімум, протягом 30 хвилин. Ця модель особливо стане в нагоді під час відпочинку в наметовому містечку, досліджуючи околиці якого, мандрівники можуть прихопити з собою охолоджений напій.

 

Не залишила компанія без уваги досвідчених туристів, якими керує пристрасть до складних і тривалих подорожей, створивши для них «ватажка» термокружок. Головна відмінна риса термочашки-поїлки – найвища теплостойкойсть. Така тара в арсеналі може гарантувати зігріваючий напій під час походів, в яких важко відновити запаси чаю і води в будь-який момент. Кружка збереже рідини гарячими до 6 годин. Температуру прохолодних – і зовсім цілу добу. Обсяг гуртки – 470 мл

Що ж стосується обсягу. Якщо ви збираєтеся в тривалий похід і кількість спорядження зашкалює – побережіть місце і вибирайте модель поменше. Якщо ж ви шукаєте кухоль, який стане вірним супутником у подорожах різної складності – вибирайте модель побільше і міцніше.

Характеристика міцності важлива, зі Stanley можна не турбуватися про довговічністьулюбленої термокружки

Зверніть увагу на 3 важливих аспекти:

  • кожен продукт бренду виготовлений максимально ударостійким та герметичним, що виключає «травми» при падінні;
  • високоякісний матеріал допомагає мити кружки в посудомийній машині;
  • більше 100 років досвіду компанії у виробництві кухлів та інших товарів для туризму, а також гарантія на товари – 25 років!