Легендарні подарунки до Нового року!
03.12.2014

Потрібні подарунки, з якими можна і в ліс, і в гори та у будь-яку довготривалу подорож?

Шукаєте не банальності, а відмінні корисні подарунки, які прослужать десятки років? Подивіться в асортименті легендарного американського бренду Stanley.

Цього Нового року ви можете подарувати дійсно цінні та корисні речі. Тим більше, що в асортименті Stanley є товари, які можна використовувати і під час досить екстремального відпочинку, і в поїздках, і в офісі. Отже, що це?


Що подарувати на Новий рік? Легендарні подарунки від StanleyТермочашка-поїлка Stanley

Для тих, хто часто і багато їздить на машині, відмінним новорічним подарунком буде поїлка Stanley. Фактично, це зручний сталевий термос, з якого дуже комфортно пити в машині, продовжуючи нею кермувати.

Забудьте про метушню з кришечками термоса! Поїлка ідеально підходить для автомобільного підсклянника і відкривається однією рукою. Тепло вона підтримує протягом шести годин, тому гарячою кавою, яку ви прихопили з дому, насолоджуватися можна буде саме тоді, коли захочеться.

Термочашка стане в нагоді не тільки в дорозі, але і в офісі, де чай або кава будуть залишатися гарячими годинами. І вже тим більше – на прогулянках, адже, незважаючи на те, що таку чашку дуже легко відкрити однією рукою, в сумці вона не відкриється, ні в якому разі. Можете бути впевнені, що якість продукції Stanley – дійсно легендарна.

Що подарувати на Новий рік? Легендарні подарунки від StanleyЛегендарний класичний термос Stanley

Швидше за все, у людини, якій ви вибираєте подарунок, термос є. Можливо, навіть не один. Але по-справжньому надійного немає. Stanley – це термоси з історією. У США вони давно стали символом якості та довговічності, адже гарантійний термін служби продукції Stanley – 25 років.

Термоси Stanley легко витримують удари і падіння, що абсолютно не позначається на їх робочих характеристиках. Кожен термос – це частинка легендарної історії бренду. І зараз до неї може долучитися кожен, хто цінує якість – тим більше, що вибір моделей з об'ємом від 1,9 до 0,5 л досить великий. І найголовніше: тепло термоси тримають протягом 24 годин, а холод – 32 години.

Що подарувати на Новий рік? Легендарні подарунки від Stanley
Харчовий термос Stanley

Харчовий термос бренду має настільки ж високий рівень якості від Stanley. Відмінність лише в тому, що такий термос має широке горло. Завдяки йому з термоса зручно діставати їжу ложкою.



Що подарувати на Новий рік? Легендарні подарунки від StanleyДо речі, в моделі Stanley Adventure 0,5 л ложка з зубцями виделки вже зручно прикріплена до термосу. Більш того, в пробці є невелике відділення для зберігання сірників, грошей, ключів або приправ. Температуру такий термос підтримує майже так само добре, як і його «питні» аналоги – 6 годин холод і 6 годин тепло.


Що подарувати на Новий рік? Легендарні подарунки від Stanley
Фляга Stanley

Тут не потрібно зайвих слів. Фляга – аксесуар чоловіка-мандрівника. Що в неї налити, ви вирішите самі, адже дарувати флягу краще наповненою, а про те, чим хороші фляги Stanley, ми зараз розповімо.

Зроблені фляги з неіржавіючої сталі (ні смаку, ні запаху у них немає!). Широке горлечко, тому налити в неї, не розплескавши, так само легко, як і вилити. Фляги тонкі, широкі і при обсязі 230 мл непомітно поміщаються в кишеню. І найприємніше – гарантія на кожну флягу – 25 років. Одним словом, якість Stanley. ;)

Товари Stanley завжди впізнавані. Бренд цінує свою історію, пишається нею і не поспішає дивувати дизайнами і забарвленнями. Stanley – це чудові подарунки для справжніх чоловіків. Прості у використанні і завжди готові пройти найскладніші маршрути.

Потрібен дійсно хороший подарунок? Вибирайте з асортименту Stanley... приємних передсвяткових турбот та щасливого Нового року!;