WooOooW! Дочекалися!
17.06.2021

НАБОР STANLEY HAPPY HOUR SYSTEM (ШЕЙКЕР 0.59 Л И 2 ЧАШКИ 0.21 Л СТАЛЬНЫЕ)

Нарешті настала пора холодних напоїв, спекотних вечорів та секретного рецепта гарного відпочинку!

Бажаєте його дізнатися? Якщо так, влаштовуйтеся зручніше і будьте дуже уважні. Кожна деталь на вагу золота!

Перш за все, пишіть у телеграм та збирайте компанію на природу (у своє улюблене secret place, де можна повеселитись та класно провести час).

Далі подумайте про розваги та меню. Якщо "Мафія", "Аліас" чи "Саботер" вже давно набридли, пропонуємо поєднати кумедне разом із запальним – пограти у найяскравіший барний конкурс. Розділіться на команди та позмагайтеся у мистецтві створення коктейлів. 

Команда №1 готує легендарний "Дайкірі". Бере лайм, усіма силами забирає з нього 30 мл соку, потім додає 15 мл найцукровішого сиропу та завершує справжнім вогнем – класичним білим ромом. Усе це змішує зі швидкістю світла, наповнює кубиками льоду і влаштовує ураган в шейкері. Not bad, правда ж? 

Але у команди №2 не менш цікаве завдання – почаклувати над "Текіла Санрайз". Взяти краплину заходу сонця, додати пекельної текіли та легкого апельсинового соку, наколоти величезну порцію льоду та врешті-решт влити відомий усім Гренадін. Ну а в кінці просто милуватися запаморочливим ефектом висхідного сонця. 

До коктейлів залишається тільки додати свіжі сезонні фрукти та потурбуватися про обладнання – набір STANLEY HAPPY HOUR SYSTEM. До нього входить місткий шейкер, насадка для цитрусових і 2 сталеві чашки, які завжди будуть напохваті. А щоб було максимально зручно, іншим друзям рекомендуємо взяти з собою термочашки, які будуть не менш класним доповненням холодної магії коктейлів. 

Ну що, ваш ідеальний вечір готовий! Залишається тільки гарний настрій, кайф від незабутньої молодості та літня свіжість. Насолоджуйтеся!

НАБОР STANLEY HAPPY HOUR SYSTEM (ШЕЙКЕР 0.59 Л И 2 ЧАШКИ 0.21 Л СТАЛЬНЫЕ)