Зима зовні — літо всередині: ТОП-5 зігріваючих новорічних напоїв
30.12.2020

Останніми роками погода не дуже балує нас сніжними зимами, які ми бачили на красивих картинках. Тому влаштовувати зимові забави доводиться або до, або після Нового року. Однак подарувати собі, друзям і рідним гарний настрій можна незалежно від того, що відбувається за вікном. Пропонуємо вам познайомитися з п'ятіркою кращих зігріваючих напоїв — і з подарунками, які допоможуть зберегти їх температуру на потрібному рівні.

1. Глінтвейн
Зрозуміло, що саме йому випала честь відкривати наш список. Алкогольний або безалкогольний, світлий чи темний, з прянощами та фруктами — це обов'язковий атрибут затишних зимових вечорів. Візьміть улюблене вино або виноградний сік, додайте улюблені прянощі та трохи апельсину, мед, підігрійте (тільки не до кипіння!) — і перелийте в термос Legendary Classic Hammertone. Завдяки подвійній вакуумної ізоляції напій залишиться теплим до двадцяти годин! Тому ви встигнете нагулятися по вечірній площі, що святково прикрашена новорічною ілюмінацією.

Stanley легендарные термосы в Украине

2. Какао

Затишний домашній напій, знайомий усім нам з дитинства. Знадобиться трохи цукру, какао-порошок, молоко. Змішайте цукор і какао, влийте трохи молока, розмішайте до однорідності, а потім долийте інший обсяг молока. Варіть до п'яти хвилин, перелийте в термос Legendary Classic 1л та вирушайте на прогулянку або пікнік. Какао залишиться гарячим до 28 годин! Ізольована кришка легко може бути використана як чашка об'ємом 250 мл

Прихопіть в пакетику маленькі зефірки — цей смачний завершальний штрих зробить напій бездоганним!

Stanley термочашка

3. Імбирний чай
Саме те, що треба в холодну погоду. Підвищує настрій та імунітет, зігріває не гірше затишного теплого пледу і кота, сплячого в ногах. Заваріть улюблений чай і додайте туди 25 г кореня імбиру. За смаком можна також покласти мед і лимон. Візьміть невеликий термос Adventure Polar 0.75 л і налийте напій туди. Вакуумні подвійні стінки збережуть тепло рідини до 24 годин. Отже, навіть якщо прогулянка затягнеться, ваш напій не втратить своїх зігріваючих властивостей.

4. Обліпихово-трав'яний збитень
Неймовірно ароматний напій, який і зігріє, і поліпшить настрій. Готується дуже просто: вимиті ягоди обліпихи залити водою. Проварити близько десяти хвилин, акуратно знімаючи піну. Додати мед, прянощі і трави на свій смак: корицю, гвоздику, липу, чебрець, м'яту, а потім накрити і дати постояти приблизно 15-20 хвилин. Потім процідити через сито та залити в термокружку Classic Polar White. У вашому розпорядженні буде цілих чотири години, протягом яких напій залишиться приємно теплим.

Термочашки Stanley

5. Журавлинний пунш
Для його приготування знадобиться журавлина, мед, апельсиновий сік, гілочка розмарину і корінь імбиру. Журавлину необхідно трохи розім'яти, додати спеції і трохи води, варити після закипання 3-5 хвилин. Після цього потрібно додати апельсиновий сік і мед, проварити ще пару хвилин і зняти з вогню. Процідити через сито і налити в термочашку Classic Trigger-action wine. Вона збереже тепло напою до 7 годин, і її можна брати з собою щодня, завдяки спеціальному покриттю, стійкого до появи подряпин і потертостей.

Якщо зовсім не хочеться займатися приготуванням напоїв, візьміть з собою флягу з чим-небудь міцнішим. Можна вибрати аксесуар для одного або придбати набір з чарками для невеликої дружньої компанії. І зимова прогулянка відразу стане приємніше і душевніше =)

фляга Stanley

Вибирайте подарунки, які підкреслять вашу турботу про друзів і рідних. На всі товари від Stanley надається гарантія 25 років, в виробництві не використовується бісфенол, а велика кількість дизайнерських і колірних рішень допоможе підібрати корисний аксесуар, який подобається і буде корисним саме вам.