Лист з палаючого гвинтокрила
23.08.2016

До нас на пошту прийшов відгук клієнта, читаючи який починає здаватися, що читаєш зміст нового голлівудського блокбастера. А коли розумієш, що це реальний випадок, то дух захоплює.

Вистачить спойлерів! Краще прочитайте самі, далі лист автора з фото:

"Я хочу розповісти вам про інцидент, що стався 5 серпня 2016 року, який доводить приголомшливу якість виробів бренду Stanley.

Я – еколог гірської території, що оберігається державою (і сайту Всесвітньої Спадщини) в Південній Африці і працюю зі зникаючими видами, такими як гриф-ягнятник. Ми приступили до програми розведення птахів у неволі, тому що їхня чисельність в дикій природі дуже низька. В рамках цієї програми в останні два місяці ми проводили геодезію гнізд вздовж укосу Дранкенсберг в провінції Квазулу-Натал в Південній Африці та в Королівстві Лесото.

У мене є два класичних термоса об'ємом 1,1 кварти (1 літр) і один поменше. Вони супроводжували нашу команду у всіх поїздках і забезпечували нас гарячим чаєм під час роботи, так як в цих віддалених районах складно з електрикою і не вистачає ресторанів.

П'ятого серпня ми летіли на вертольоті до верхньої частини укосу. Я знову взяла обидві фляги. На жаль, вертоліт розбився при посадці. Четверо пасажирів дивом вибралися, поки вертоліт, який невдовзі згорів до тла, ще не повністю був охоплений полум'ям. Після того, як вогонь затих і можна було наблизитися, ми оглянули те, що залишилося від нашого обладнання, розміщеного на борту повітряного судна. Я була вражена, побачивши, що мої термоси, хоч трохи пошарпані та обгорілі, все ж залишилися цілими (крім пластмасових деталей).

історії Stanleyісторії Stanley

Я взяла один з них додому як сувенір і з цікавості протестувала його, використовуючи кришку мого меншого термоса. Колба раніше функціонує і зберігає воду гарячою, як це було раніше. Я справді вражена фантастичним якістю термосів і високо оцінюю вашу компанію – яка виробляє дійсно хороший продукт. Хоча термос й працює, я не думаю, що буде безпечно пити воду з нього після події.

Я доклала деякі фотографії термоса і самої події.

З повагою, Соня"

Ми вдячні Соні за цей відгук щодо якості термосів STANLEY. Від себе бажаємо їй величезної удачі, надійних вертольотів і завжди лише м'якої посадки.