BPA-free: чому продукція Stanley не містить бісфенол
10.07.2018

Безпека матеріалів є головним пріоритетом бренду Stanley. Ми продумуємо кожну деталь нашої продукції: від зручного дизайну до матеріалів виготовлення. Наша головна мета – турбота про покупця. Саме тому продукція Stanley не містить шкідливих для здоров'я речовин, до яких відноситься бісфенол-А – компонент, який застосовується при виробництві пластмас.

Що потрібно знати про бісфенол?

У малих кількостях бісфенол не шкідливий, але ось його здатність накопичуватися в організмі і виділяти канцерогени при нагріванні дійсно небезпечна. Крім того, наукові дослідження підтвердили, що бісфенол здатний порушити структуру ДНК, негативно впливаючи на здоров'я наступних поколінь.

продукція Stanley

Переваги продукції Stanley без бісфенолу

Ми зі свого боку зробили все можливе, щоб подбати про ваше здоров'я, – уся без винятків продукція Stanley: набори посуду, питні та харчові термоси, термокружки, термобокси і фляги, – не містить шкідливого для здоров'я бісфенолу. Вона виготовляється тільки з високоякісних і безпечних матеріалів:

  • нержавіючої харчової сталі;
  • екологічного пластику, який не містить бісфенол та виготовленого за технологією eCycle;
  • полікарбонату – матеріалу, який не вступає в реакцію з продуктами харчування.

Відсутність бісфенолу – важлива, але далеко не єдина перевага продукції Stanley. Під час її використання всі члени вашої родини будуть у повній безпеці з наступних причин:

  • Харчові контейнери Stanley не виділяють шкідливих для здоров'я канцерогенів і хімічних речовин при контакті з гарячими напоями або стравами.
  • Пластикові контейнери і посуд з наших наборів для активного відпочинку на природі не тільки компактні і практичні, але також підходять для використання в мікрохвильових печах. До того ж, їх мити в посудомийних машинах, що дуже зручно.
  • Термоси, термокружки і фляги виготовлені з високоякісної харчової сталі, яка абсолютно безпечна і надовго зберігає температуру ваших улюблених страв та напоїв.
  • Всі наші товари тестуються управлінням по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів.

Купуючи продукцію Stanley без бісфенолу, ви робите вибір на користь здоров'я всієї вашої родини, а також дбаєте про майбутні покоління, не накопичуючи в своєму організмі небезпечні канцерогенні речовини!

термоси Stanley

Корисно знати!

Як розпізнати продукцію без бісфенолу

Для того, щоб не помилитися у виборі продуктів і посуду, потрібно знати, що бісфенол позначається у складі трьома літерами – BPA. Якщо на упаковці є напис BPA-free, можете сміливо купувати цей товар.

Також бісфенол відсутній в таких матеріалах:

  • PE (поліетилен);
  • HDPE або PE-HD (поліетилен високого тиску);
  • PP(поліпропілен);
  • PS (полістирол).

Звертаючи увагу на вищевказані позначення, ви зможете захистити себе від руйнівної для організму дії бісфенолу.

Купуючи продукцію Stanley без бісфенолу, ви робите вибір на користь здоров'я всієї вашої родини, а також дбаєте про майбутні покоління, не накопичуючи в своєму організмі небезпечні хімічні сполуки!