Енергоефективні звички vs Термос. Що спільного?
15.04.2024

Ми разом з усіма сильно готувались до важкої зими. І аж ніяк не думали, що вона застане аж у середині весни. Різке та суттєве похолодання у компанії з регулярними атаками на енергетику можуть посприяти блекаутам. Так-так. Ніколи такого не було і ось знову. 

Тому аби енергетика ну хоч якось стягла, чайник — на газову плиту, светр замість кондиціонера і побільше прогулянок, аби заощадити світло.

Але у Stanley є свої рецепти незламності. Швиденько ділимося, доки вони актуальні. Зібрали все, чим користуємося самі та що нам радять наші клієнти.

1. Буде тепло

Наша спільна мета - встояти. Сьогодні це означає ще й економити енергію. Рідше користуватися чайником або електроплитою. І тут в пригоді стає ТЕРМОС. Так просто і так ефективно. 

Якщо заварити чай зранку у термосі, то він залишатиметься тепленьким аж до самого вечора. А щоб його, ну, прям точно вистачило на день, та ще й для всієї родини, рекомендуємо обрати термос великого об'єму від 1.9 до 2.3 л. 

Який саме обрати? Ніяких напівмір. Давайте одразу по-максимуму. І щоб точно вистачило, рекомедуємо Legendary Classic Matte Black 2,3 л. Довго тримає, надійно. Вистачить і на чай з кавою і на запасну порцію вівсянки і на суміш чи кашу для малечі, якщо вони поруч. Універсально!
А щоб довше тримало - в такому термосі НЕ потрібно повністю відкручувати кришку коли наливаєте рідину! Кришка має спеціальну конструкцію і достатньо кілька обертів.

Чому він аж так довго тримає тепло? Термос увібрав у себе всі кращі розробки бренду Stanley. Корпус з якісної харчової сталі з подвійною вакуумною ізоляцією стінок дозволяє зберігати температуру улюблених напоїв протягом 48 годин. 

Скільки термосів потрібно на сім’ю? Ми рекомендуємо  - мати декілька одразу. Один — для родини, один — малим у школу. Та й взагалі, коли у сім’ї малеча, то тепла водичка потрібна цілодобово. Для суміші, кашки та й просто попити. Тому одним термосом тут точно не обійтися. А якщо додати сюди ще й термочашку, в якій зручно, до прикладу, запарити вівсянку. Тепер точно ідеально. 

2. Харчовий термос замість мікрохвильовки

Щоб не розігрівати їжу на газу (ще й не в кожного він є), одразу після приготування налийте супчик чи покладіть плов у харчовий термос. Так, харчовий термос Classic Legendary Hammertone Green 0.94 л підходить і для перших, і для других страв. Зберігає їх температуру протягом аж 20 годин. Про це подбають товсті стінки з якісної харчової сталі з подвійною вакуумною ізоляцією. 

Таким чином, матимете тепленький обід чи вечерю без потреби у підігріванні. 

А якщо налити борщик, то це взагалі підпал. Бо смачніше борщу може бути тільки добре настояний борщ. 

І знаєте… Подбайте про стареньких, бабусь і дідусів. Подаруйте їм своє тепло і тепло чаю, першої страви. Для них все має бути зручно коли вас немає поруч.

3. На прогулянку — з термочашкою

Поки одні радять більше гуляти, ми радимо, як це робити з комфортом. Теплий чайок, кавуся або що міцніше точно зроблять вашу прогулянку приємнішою і теплішою. 

Термочашка Stanley Aerolight Transit тримає тепло протягом 6 годин. Навіть трохи шкода, що ви навряд достеменно в цьому переконаєтесь, бо вечірня прогулянка закінчиться раніше, ніж напій встигне охолодитись.

Навряд дядько Stanley 110 років тому думав про блекаути, коли вигадував свою продукцію. Але українці не були б українцями, аби не підлаштували такі девайси під свої потреби. Будь-яка порада дієва, коли ви її використовуєте. Попереду спекотне літо. А з ним і кондиціонери, які зараз дуже під питанням. Тому лід і прохолода — ось наша з вами друга задача. Скористайтесь, але хай краще не знадобиться. Встоїмо.

А нові енергоефективні звички вони згодяться будь коли.