Новий STANLEY ARTISAN. Тримає і тримається. Ще більше стійкості, ще більше тепла
21.03.2024

Ну, здавалось би, що може бути більш практичним, ніж серія Legendary Classic? Він же і-де-аль-ний. 

АЛЕ розробники вчергове довели — ще є, куди прагнути. І до 110 річниці бренду Stanley (так-так, бренд у далекому 1913 році заснував Вільям Стенлі-молодший) випустили нову лнійку Artisan. В чому різниця? Гоу розбиратися.

Спираючись на 110 річний досвід, нова колекція поєднує легендарну довговічність, продумані характеристики та сучасні технології.

Довговічність

Stanley Artisan виготовлений зі ще більш міцного металу. Він ще товщий і тому стійкіший до пошкоджень. 

Диявол у деталях

Верхня кришка з подвійними стінками виготовленаи з  суцільного металу. 

Зверху — логотип Stanley - крилатий ведмідь, символ американської природи і сили. А на нижньому обідку термоса - лазерне гравіювання - підпис засновника легендарного американського бренду Stanley. Символізм, що має значення.

Колір термосу нагадує патину (ефект штучного старіння) минулого століття. Але це лише ефект, який точно збережеться надовго. Виробник гарантує ще більшу стійкість до стирання.

Під корок оздоблена ручка та пробка термосу - вдале доповнення до загального образу.

Проте олдова пробка лише візуально. Розробники сильно постарались, аби вона була екологічною та герметичною. Аби рідина у термосі не контактувала з пластиком, пробка має металеву вставку з нижньої сторони. Але, якщо чесно, то це більше перестраховка виробника. Адже пластик, з якого виготовлений термос, на 100% безпечний, BPA free, як ы вся продукція. 

Направду відмінності тут лище в деталях. Але ж у них і суть. Фіксована, металева з корковою вставкою ручка, металева з короком пробка та подвійний стакан з надміцного металу — ось ті деталі, якими відрізняється серія Artisan. Щось особливе, що тонко підкреслює важливу подію. Крутезний подарунок собі насамперед і звичайно рідним і друзям.

Термоізоляція

Вперше в лінійці Artisan застосували технологію 4D ThermologyTM. Вакуумна ізоляція зі спеціально вставленим додатковим відбиваючим шаром, що гарантує ще більшу термостійкість, як у спеку, так і в холод. 

Порівняємо. 

Термос Artisan 1,4 л - 43 холодна/41 гаряча - забезпечить підтримку температури напою протягом всього дня! Можете розраховувати на це!

Термос Legendary Classic 1,4 л - 35 холодна/38 гаряча.

Все для того, аби у вас було більше вибору.

Екологічність

Сталь, з якої виготовляються термоси Stanley, добре піддається переробці. Це матеріал багаторазового використання. І при тому — дуже міцний і витривалий. Вперше для термосів STANLEY використали RSS — перероблену нержавіючу сталь, призначену для використання в харчовій промисловості. Вона на 90% складається з переробленого матеріалу.

Гарантія такого термосу — 25 років.

Нова лімітована серія термсів Stanley Artisan — це вдале поєднання традицій та технологій, яке ви точно схочете випробувати.