Stanley AeroLight – термочашка, легка на підйом
02.04.2024

“Завжди беру її з собою. Бо вона така... легка на підйом і завжди знає, чого я хочу)”, - так вам опишуть нову серію термочашок Stanley AeroLight ті, хто вже встиг оцінити на практиці переваги цієї моделі.

Ну, бо вона справді надлегка, адже вироблена за спеціальною технологією. Тому на третину легша за аналогічні моделі попередніх лінійок нашого асортименту.

Серія термочашок Transit призначена для комфортного користування саме під час подорожей і тому вона на 33% легше в порівнянні зі стандартним нержавіючим металевим посудом нашого асортименту Stanley.

Закинути в рюкзак, жіночу сумочку, портфель — пфффф, легко!  

А ще Stanley AeroLight — крута "сусідка". Ви можете бути спокійні за папери чи ваш улюблений "мак" чи інші речі, які лежатимуть поруч з чашкою. Адже вона якісна, надійна і 100% герметична. Кришка тут зі спеціальним замком. Клац — і все під контролем. 

Stanley AeroLight — це про турботу. Коли в обід ви насолоджуєтесь гарячим чаєм, який турботливо заварили ще ранком. Або увечері після денного переходу тамуєте спрагу холодним ковтком зі Stanley AeroLight. Термочашки цієї серії за рахунок подвійних стінок та особливостей металу тримають тепло протягом 6 годин і до 8 годин гарантують підтримку прохолодної температури вашого напою. Ну, що це, якщо не турбота? 

Stanley AeroLight вміє підлаштовуватись. Особливості форми та розмірів дозволяють умістити термочашку у будь-який машинний підстаканник, підставку у візочку, на велосипеді. Та й врешті-решт її просто зручно тримати в руці. Звучить банально? Тут час згадати всі ті кружки, чашки, бутилки, які були ну відверто незручні, правда?

Технічні характеристики - це база. Та й про стиль наших аксесуарів багато з нас піклуються давно. AeroLight - стильове доповнення нашого асортименту і вашого гардеробу. Чотири кольори на різний смак - буде з чого обрати собі, подрузі, хлопцю чи мамі. Fog metallic, Blue metallic, Rose Quartz metallic чи класичний Black metallic - яка подобається більше?

Зі Stanley AeroLight ви будете жити довго і щасливо :) І це не цитата з весілля ваших батьків) , це факт! Бо продукція Stanley має пожиттєву гарантію. Ми, єдиний в Україні офіційний дистриб'ютор американського бренду Stanley вже 12 років обслуговуємо всі гарантійні випадки. Про це більше у нас в розділі Гарантія. Але нехай не знадобиться ;) 

В ім'я гарячого чаю, крижаного мохіто і теплого лате навіки Stanley!