ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА: САМІ РОМАНТИЧНІ МІСЦЯ УКРАЇНИ
12.02.2021

Кожне свято має свою атмосферу. У День закоханих завжди хочеться гайнути з другою половинкою кудись подалі, щоб тільки ви удвох та особливий фльор найромантичнішого місяця у світі. Але що це а місця та чи обов’язково їхати за тридев’ять земель щоб знайти їх?  Stanley вивчив питання та зробив для вас підбірку з найромантичніших місць в Україні.

 

Острів закоханих у Тернополі
Чули про такий? Розташувався він посеред водної гладі Тернопільського ставу. особливо прекрасним острів видається навесні та восени, але, закохані зізнаються, є щось і в його невагомих засніжених пагорбах. Дістатись мальовничого острова можна як пішки через міст, так і на човні. Щоправда в мороз особливо не поплаваеш, тож можна просто перетнути став. А що? З чашкою гарячого напою хоч куди у руці — хоч куди :)  Якщо боїтеся, що на острові буде морозно і вітряно, не переймайтеся — там вдосталь насаджень, а ще є дуже затишні лавки, у формі, яка так і надихає до поцілунків. До того ж не варто боятися холоду, коли є Stanley.

Італійський дворик у Львові
Романтика — це друге ім’я Львову. Місто надихає на лицарські вчинки та спонукає до тривалих прогулянок. Особливо рекомендуємо закоханим заглянути в Італійський дворик. Саме з цим місцем пов’язана історія кохання, яке спалахнуло між польським королем Яном Собеським та Марією Казмірою. Приховуючи свої почуття, вони зустрічались під захистом древніх стін епохи Ренесансу. Це місце — наче справжня Верона посеред українського Львова. Там же можна випити і гарячого шоколаду, і смачної львівської кави. Наллють навіть у власну тару з собою. Головне — Stanley не забути!

 

Міст закоханих у Запоріжжі
У Запорожжі майже всі романтичні місця пов’язані з водою, не став виключенням і Міст закоханих. Ажурний перехід через невелике озерце сьогодні є справжньою меккою для закоханих. У Валентинів День там зазвичай прогулюється дже багато пар: хтось освідчується, хтось співає серенади, хтось фотографується. Виглядає дуже мило :) А ще можна влаштувати романтичний пікнік прямісінько посеред мосту!  Гарячі напої та комфорт Stanley забезпечить. 

Тунель кохання у Клевані
Неподалік невеличкого села Клевань, що на Рівненщині, знаходиться «Тунель кохання». Сюди щороку приїжджають тисячі закоханих, яким відкривається романтична арка, утворена дивним переплетінням гілок дерев та кущів навколо залізничної колії. В тунелі можна організувати оригінальну фотосесію разом зі своєю другою половинкою або просто помилуватись мальовничою природою. Доповнить картину гарячий глінтвейн, приготований власноруч для другої половинки та зігрітий термочашкою Stanley. Любов, як вона є :)

Старий замок у Кам’янець-Подільську
Якщо ще не були у Кам’янець-Подільській фортеці, саме час зібратися у подорож на Валентинів день. Адже це одне із найромантичніших місць України. Тут повітря насичене легендами та переказами про минулі часи, а величні башти та укріплення вражають своєю могутністю. До фортеці веде один з найстаріших в Україні мостів, так званий Турецький міст. Саме вздовж його перил закохані прикріплюють замки, як символ свого кохання. Ходити околицями фортеці можна годинами, тож не забудьте про гарячі напої з собою.

 

Україна — велика та прекрасна, а з коханою людиною відкривати її особливо цікаво та приємно. Головне, щоб погода сприяла, настрій був відповідним, а улюблений напій завжди лишався гарячим. Stanley бажає всім закоханим приємних та теплих подорожей ❤