Легенда, що стала класикою. Stanley на щорічній виставці «Мисливство. Рибалка. Туризм»
28.03.2017

Як же добре в поході зупинитися в мальовничому місці, відпочити та випити ароматного чаю... Головне попередньо підібрати правильний термос, щоб чай був дійсно гарячим.

На черговій виставці «Мисливство. Рибалка. Туризм» 2017 ми демонстрували відвідувачам термоси, які заслуговують того, щоб їх взяли з собою. Вони сподобаються вам своєю надійністю і дійсно збережуть напій гарячим довго, до 32 годин.

Виставка охота та рибалка

Серія термосів Stanley Legendary Classic стане в нагоді не лише туристам, мисливцям або ж завзятим любителям риболовлі. Багато моделей можна брати з собою в офіс або на  прогулянку по парку.

На виставці найбільшою популярністю користувалися дві моделі об'ємом 1,9 л і 0,75 л. Гості нашого стенду відзначили місткі кришки-чашки та зручне покриття, яке не дає руці ковзати. А ми розповідали, чому термоси зберігають температуру напоїв до 32 годин. Якісна нержавіюча сталь, подвійні стінки і вакуумна ізоляція робить Stanley Legendary Classic справді якісною лінійкою. Не дарма ж на них поширюється гарантія 25 років.

Stanley на виставці охота та риболовля

Ще один бестселер від Stanley – харчові термоси серії Adventure. Найбільше гостям виставки сподобалася модель об'ємом 0,5 л з ложкою. Дійсно зручний харчовий термос не тільки гідно виглядає, але і зберігає їжу теплою до того моменту, поки ви не зголодніли. З його «фішок» варто виділити наявність ложки з зубцями виделки, яку можна прикріпити до бічної поверхні термоса. А також невелике зручне відділення в пробці – воно може бути використано для цукру, сірників або грошей.

Stanley

Практичність і зручність у використанні – ось основні характеристики термосів, фляг і термокружок від Stanley.

Ми раді, що ви оцінили якість нашої продукції. Дякуємо за позитивні відгуки і до наступної зустрічі на виставці в 2018 році