Термос навесні та влітку – те, що треба!
09.04.2024

Термос навесні та влітку? Жартуєте? Аж ніяк! Він, як термочашка і термопляшка – абсолютно необхідна в спекотну пору року річ. Доведено Stanley!

Ні-ні, ми не наполягаємо, щоб ви пили в спеку саме гарячий чай. Хоча деякі азіатські народи, зокрема узбеки, саме так і рятуються від виснажливого сонця, тому не варто виключати цей варіант ;)

Чомусь багато хто забуває, що термос тримає не тільки лише, але і прохолоду. До того ж рідина в ньому зберігає свої якості, тоді як пляшки з деяких видів пластику на спеці виділяють в напій важкі метали.

термос Stanley влітку

Ось кілька ситуацій, в яких посудина для збереження температури не просто корисна, а й необхідна:

1. Активний відпочинок. Ви вибираєтеся компанією, сім'єю або наодинці на природу – в гори, ліс, парк, на велопрогулянку, туди, де вас чекає активне фізичне навантаження. Впевнені, що вам захочеться освіжитися! А в термосі будь-яка рідина відмінно зберігає свою температуру. Крім того, якщо додати лід, то вміст може залишатися холодним ще довше! А ось наскільки – залежить від моделі бренду Stanley. Вибирайте))

2. ЗСЖ. Ви цінуєте своє здоров'я, вважаєте за необхідність пити свіжовичавлені соки, готуєте смузі собі і рідним. Такі напої навіть без додавання цукру швидко псуються на спеці. І ось тут допоможе термопляшка. Утримуючи температуру напою, що не проходив термообробку, вона збереже його свіжим і корисним протягом кількох годин. Адже крім сталої температури, посуд Stanley зберігає смакові й ароматичні якості, не надаючи напоям сторонніх відтінків в післясмаку. 

3. Нормальний питний режим передбачає не лише кількість питної води. Вважається, що для втамування спраги в спеку її температура повинна приблизно дорівнювати температурі тіла. Зрозуміло, для цього напій необхідно тримати в термосі – він точно збереже потрібні градуси! 

4. Дозвілля з дітьми. Під час прогулянки всі непосиди багато п'ють. Вода, соки, домашні лимонади, які ви даєте своїй дитині, залишаться в термопосуді свіжими. Компот або сік в термочашці не зіпсується на спеці. Відвар шипшини, імбирний лимонад або журавлинний морс сміливо можна зберігати 12 і більше годин – напій не нагріється та вгамує спрагу допитливого малюка.

Важливо пам'ятати: якщо ви берете з собою на прогулянку заварений в термосі чай, години через чотири він втратить свої смакові і корисні властивості (вітаміни В і С окисляться).

5. Рабочі будні. Яким би чином ви не добиралися до офісу, ніхто не врятує вас від насиченого трафіку і пробок. В такі моменти немає можливості вискочити та придбати щось прохолодне, а температура в пляшці, залишеної на задньому вікні або в сумці, за день доходить мало не до стану окропу... І знову Stanley прийде на допомогу! Беріть з собою термокружку і не забудьте перед дорогою налити в неї улюблений напій. Порада: вибирайте моделі, діаметр дна яких дозволяє поставити термокружку в підстаканник автомобіля.

термоси в спеку Stanley

Вдалося нам переконати вас, що термопосуд влітку – це буквально те, що треба? :) Обирайте свою термокружку, термопляшку або термос!

А про те, як продукція Stanley допоможе впоратися з літньою спекою, читайте в нашій статті!