Огляд термокружки Adventure Clip Grip на 0,59 л.
06.09.2016

Термокружка допомагає нам на якийсь час, в будь-якій обстановці відчути тепло і затишок. І не важливо, чи  ви їдете кудись в поїзді, вигулюєте свою собаку в будь – яку погоду або просто гуляєте – термокружка зберігає тепло вашого улюбленого напою. Досвідом використання термокружки Stanley Adventure Clip Grip на 0,59 л з нами поділилася Катя Артюхова.

"Відколи у мене з’явилась собака, думка про термогорнятко не давала мені спокою. Особливо взимку. Ранок, сніг, чотирилапе гасає, а тобі так хочеться поласувати теплою свіжою кавою чи духмяним чаєм на морозному повітрі.

Моїм вибором стало горнятко Stanley Adventure Clip Grip на 0,59 л. Велике, легеньке і з гарантією на 25 років :)

Adventure Clip Grip

Найбільш практичною деталлю у цьому горняті є комфортна ручка з кліпсою, завдяки якій Adventure Clip Grip дуже приємно лягає в руку і швидко фіксується на лямках рюкзака або сумки.

Горнятко зовні сталеве, а всередині – пластикове, тож тепло або холод воно тримає лише годину. Зручно для коротких прогулянок і беззмістовно для великих походів. З іншого боку, горнятко у мене настільки прижилось, що я беру його у всі поїздки і використовую для різних цілей: вечірній чай, ранкова вівсянка, холодна вода…

Stanley термокружка

Є й мінус, можливо з яким пощастило лише мені. Кришечка горнятка не завжди потрапляє чітко на різьбу, однак ти цього ніяк не відчуваєш і традиційно закриваєш її. Проблем з відкриттям немає, та рідина трохи виливається. Словом, щоразу наповнюючи Stanley Adventure Clip Grip, я мушу перевіряти чи нормально закрутилась кришечка і чи не виллється мій чай.

Stanley Adventure Clip GripStanley Adventure Clip Grip

Дуже зручно використовувати у подорожах. По-перше, завдяки своїй формі, горнятко ідеально входить в спеціальні підставки у машині. Справжнім святом воно стало для мене й у поїзді, адже я завжди могла зробити свій власний чай у потрібній мені кількості і безпечно донести його до свого місця.

Словом, переваг у Stanley Adventure Clip Grip більше, ніж недоліків і міняти горнятко на щось інше наразі зовсім не хочеться."

Джерело: Art-of-life.com.ua

 

Ми дякуємо Каті Артюховії за такий детальний огляд і якісні фотографії. А також хочемо нагадати, що ви теж надсилати нам свої відгуки та огляди.