Незамінний спутник. Огляд термоса Adventure
07.04.2016

Туристичний термос – невід'ємний аксесуар будь-якого мандрівника, котрий добре знає, що таке непередбачуваність дороги. Цей невеликий посуд, що надійно зберігає тепло і прохолоду -незамінний супутник там, де немає можливості випити чашечку гарячого чаю або холодної води. Мабуть, немає потреби говорити, наскільки це корисний та потрібний предмет.

А якщо і говорити, то, звичайно ж, тільки з вагомими аргументами і думкою людей, які вже оцінили термос у використанні і з радістю діляться корисними відгуками. Саме одного з таких хлопців ми і попросили поділитися своєю думкою. Рома Неділько обожнює подорожувати і відкриває для себе та інших дивовижні за красою місцини України. В одній з таких поїздок компанію йому склав один з наших улюблених термосів. Рома залишився задоволеним тим, скільки годин його зігрівав улюблений напій та розповів, на що ще варто звернути увагу при виборі такого девайса – читайте далі (відгук подається в авторській редакції):

 Огляд термоса Stanley Adventure

"За весь час подорожей я користувався різними термосами, різних виробників. Це були і китайські «нонейм» та брендові, іменитих виробників – таких як KOVEA і TATONKA. І якщо про перші ми говорити не будемо взагалі, то другі були досить непогані... Непогані, але не викликали у мене особливого захоплення. Останній мій термос KOVEA Black Stone 0,75 взагалі розчарував тим, що не тримав температуру більше шести годин, хоча дизайн у нього був дуже гарний. Після цього я вирішив більше не зв'язуватися з цим предметом і обходитися менш зручним, але більш надійним комплектом: кухоль і газовий пальник. Але ось недавно мав можливість ознайомитися з термосом американського бренду STANLEY модель Adventure 0,75. Скептично покрутивши його в руках, я все ж відзначив доволі вдалі пропорції моделі. Колір у нього класичний для термосів – металік (не колір, а текстура).

відгук Романа Неділько про термос Stanley

Характеристики, що заявлені виробником, наступні:

  • Подвійна вакуумна ізоляція;
  • Кришка також є чашкою 236 мл;
  • Виготовлений з нержавіючої сталі;
  • Зручна пробка.
     
  • Об'єм: 0.75 л;
  • Вага: 0.51 кг;
  • Тримає тепло: 15 годин;
  • Тримає холод: 15 годин;
     
  • Гарантія: 25 років.

П'ятнадцять годин мене збентежили відразу і я вирішив випробувати його.. На мене чекала поїздка, тому наступного дня я вирішив взяти термос з собою. Напередодні увечері, в десятій годині, я заварив ароматний чорний чай і залив його в термос. Яке ж було моє здивування відкрити його через шістнадцять годин і виявити гарячий чай! Радісно наливши в кришку-кухоль божественний напій я глянув на термос. Так, це мабуть найзначніший його плюс. Але плюсів у цього термоса кілька...

Зручна кришка в термосі Stanley

Він повністю металевий, включаючи колбу, а це важливо для термоса, використовуваного в подорожах. Адже в дорозі він може ненароком випасти, скотититись з каменю. Або хтось із друзів не помітить його, зачепить і зіштовхне. Але тут, на мою думку, безглуздо якусь іншу конструкцію очікувати для моделі під назвою Adventure. Тут все продумано до дрібниць. Це радує.

Його габарити (літраж), як на мене, ідеальні для термоса, розрахованого на одного чи двох людей. Займає мало місця в рюкзаку, що не може не радувати. Я не любитель  носити зайву вагу, тому спорядження підбираю прискіпливо – спираючись на розміри та компактність. У цих критеріях досліджуваний зразок відверто порадував. Приємно здивувала і кришка термоса, яка легко відкручується і сконструйована таким чином, що рідина (чай, кава або вода) практично не потрапляє на руки. На відміну від конструкції «push», це прекрасне рішення.

Вибір термоса Стенлі 0,75 л

В цілому термос рекомендований людям, які цінують комфорт і чашечку гарячого ароматного чаю на привалі."

 

Джерело: photoromio.wordpress.com