Легендарна пара: нові термочашки Stanley
15.08.2017

Асортимент термочашок Stanley розширюється! Пропонуємо познайомитися з двома моделями, які зроблять відпочинок і будні більш простими та зручними. В офісі та в дорозі, у парку і на велотрасі, в горах і біля озера – насолодитися улюбленими напоями можна без особливих клопотів. Новинки гарантують, що протягом зазначеного часу теплий трав'яний чай або холодний сік залишаться такими ж.

Термочашки Stanley

Отож, почнемо!

Термочашка з серії Classic з корпусом з нержавіючої сталі, представлена в класичному зеленому і темно-синьому кольорах, стане відмінним напарником під час прогулянок у парку, відпочинку на пляжі, походів, поїздок. Вона вміщує трохи менше півлітра (0,47 л), а її кришка доповнена простим механізмом відкривання, а також відкривачкою для пляшок. Модель підтримує температуру льоду протягом 17 год, холодних напоїв – 4,5 год, а гарячих – 1,5 год.

Термочашки StanleyЧашка Adventure Stacking 0,47 л також виготовлена з нержавіючої сталі. Легка і практична модель зберігає холодне 4 год, гаряче – 45 хв, а лід – 15 г. Вона стане в нагоді під час походів вихідного дня, велотурів, екскурсій. Новинка представлена в класичному зеленому і сталевому кольорах.

Всі новинки можуть похвалитися подвійною вакуумною ізоляцією. Вони не містять бісфенол і є простими в чищенні (термочашки можна мити в посудомийній машині).

Вибирайте собі партнерку – і вперед за яскравими враженнями!