Хто швидше забіжить на говерлу?
30.04.2014

Бажаєте позмагатися у спритності та швидкості зі справжніми марафонцями? Хочете вдихнути свіже гірське повітря повними грудьми? Тоді приєднуйтесь до учасників швидкісного забігу на Говерлу Goverla Race, який відбудеться 7-9 червня 2014-го року.
ТМ Stanley виступає партнером цікавої події – швидкісного забігу на найвищу гору України Говерлу – Goverla Race. Організовують унікальне змагання Всеукраїнська молодіжна організація «Національна організація скаутів України» (Одеське відділення), а також Навчально-методичний координаційний центр спорттуризму «Одеса».

Перед учасниками стоїть непросте завдання. Їм належить не просто позмагатися в бігу, але і подолати позначку у 2061 метрів над рівнем моря (така висота Говерли). Це відмінна можливість не лише виграти пальму першості, а й познайомитися з «братами та сестрами по духу» – професійними спортсменами, завзятими екстремалами і всіма, хто веде активний спосіб життя.

Бажаючим спробувати свої сили у підкоренні вершини на вибір пропонуються дві дистанції:

Протяжність першої становить 8 км і проходить вона по маршруту Козьмещик – Говерла;

Якщо готові викластися по максимуму, то готуйтеся до нелегких 16 км за маршрутом Козьмещик – Петрос – Говерла.

Учасник, який спустить найбільше сміття з вершини Говерли, отримає спеціальний приз від ТМ Stanley – легендарний класичний термос об'ємом 1,3 л з ручкою.

Як зазначають організатори, взяти участь у забігу на Говерлу можуть всі бажаючі, попередньо заповнивши форму реєстрації.

Stanley бере участь в Goverla Race

Хочете побачити всю Україну, як на долоні? Тоді дійте! Реєструйтеся і починайте активну підготовку до Goverla Race вже сьогодні.

Навіть якщо Ви не зможете особисто поспостерігати за забігом, не турбуйтеся. Про всі деталі унікального змагання можна буде дізнатися, прочитавши докладний звіт. Не пропустіть!

Офіційний сайт організаторів: GoverlaRace.org