"Це стара догма, що, мовляв, все, що для дівчаток, має бути рожевим і гарненьким"
11.07.2017

Сьогодні ми зустрілися в парку Шевченка з Юлією Бевзенко – людиною,  що надихає. Людиною, яка змогла йти за своєю мрією і стати в якомусь роді пам'яткою нашої столиці. Головна особливість її роботи як екскурсовода – створення ексклюзивної, душевної прогулянки по Києву в залежності від роду занять, віку та інтересів її гостей. Вона називає себе менеджером Києва і тепер ми точно знаємо, що ця посада їй дуже підходить.

термопродукція Stanley

Як ви стали екскурсоводом і менеджером Києва? Чому обрали саме це заняття?

Про цю історію знають всі. Я була в Ізраїлі і побачила, як тато моєї подруги зустрічає гостей в аеропорту на крутому крайслері. Тоді і я захотіла робити те ж саме. В голові народилася фраза «прогулянки по Києву». Потім було ще багато всього, що врешті-решт привело мене до старту цього проекту. До остаточної реалізації цієї ідеї з того самого моменту біля летовища пройшло три роки.

Розкажіть про свою найнезвичайнішу екскурсію.

Вчорашня, наприклад. У мене в гостях був відомий психотерапевт Олександр Ройтман. Ми гуляли по Києву і це було дуже круто. Я вкотре переконуюся, що багатство моїх прогулянок – мої гості, ми разом створюємо те, що пам'ятається потім роками. Без них прогулянки не були б такими класними

термоси Stanley

Яку екскурсію ви б хотіли провести? З ким? Чому саме з цією людиною?

Я б із задоволенням показала Київ Ніку Вуйчичу. Але, на жаль, в найближчий приїзд у нього все розписано і організатори не знаходять на прогулянку час. Сподіваюся, одного разу ця мрія здійсниться

термоси Stanley

Назвіть ваш улюблений парк або місце для прогулянок в Києві. Чим воно вас надихає?

Напевно, парк Тараса Шевченка, де ми знаходимося (посміхається). Він навіть кілька разів у житті надавав мені «знаки Всесвіту», як мені тоді здавалося. Тут я побачила оголошення про набір на навчання екскурсоводів, і точно зрозуміла, що треба діяти. Але, незважаючи на всі окраси парку Шевченка, вулиця Ярославів Вал все одно найулюбленіша. Чекаю, коли вона стане повністю пішохідною

термоси Stanley

Ви – знавець кафе і ресторанів міста. Які страви для вас найсмачніші зараз? Де їх подають?

Ось мої фаворити: Tres Branche – салат з качкою і персиками, Pastateca – вся паста, Salateira – гороховий супчик і салат Цезар делюкс.

Ваш улюблений напій чи кілька?

Чай і нечасто – латте.

Берете на прогулянки термос або термочашку?

Взимку часто користуюся як звичайним термосом, так і харчовим. У звичайний наливаю гарячий чай. А ось влітку мені простіше купити холодну воду і викинути пляшку

Stanley

Чи подобаються вам термоси Stanley? Чому?

Подобаються, у мене якраз такий. Та я інших брендів термосів і не знаю.

Чи користувалися ви ще якимись товарами від Stanley? Розкажіть, будь ласка, детальніше.

Так, у мене є харчовий термос Stanley і звичайний літровий термос Stanley. Користуюся ними і на роботі, і коли просто йду на прогулянку в холодну пору року. Дуже корисна і практична штука.

Stanley термочашки

А вас не бентежить, що Stanley позиціонує себе, як бренд для суворих чоловіків?

Це стара догма, що, мовляв, все, що для дівчаток, повинно бути рожевим і гарненьким. Мене приваблює в них найперше те, що це надійний і перевірений бренд. Підходить те, що він довго залишає мій чай гарячим. Та й ще непогано поєднується з моєю сорочкою кольору хакі (сміється).

Stanley термочашки

Ось так, на літній прогулянці з Юлією, ми дізналися, що позиціювання Stanley працює не тільки на брутальних чоловіків. Ще ми загорілися ідеєю пройтися по Києву в якості туристів, через поспіх і звичну робочу метушню часто не помічаємо, як змінюється місто. І, здається, ми знайшли «правильного» екскурсовода, який точно нам запропонує щось видатне.

 

Юлія Бевзенко на Facebook

Фото: Екатерина Каверзная