Red velvet гарячий шоколад в термосі Stanley – до дня всіх закоханих
13.02.2015

Ми знаємо, як розтопити серця коханих в прекрасний день всіх закоханих :) Для цього вам знадобиться класичний термос Stanley та гарячий red velvet cake. Не знаєте, як його приготувати? Ми з радістю ділимося з вами рецептом від Юлії Волочай:

"Традиційний варіант солодкого до дня усіх закоханих – це red velvet cake. Червоний шоколадний бісквіт з крем-сиром всередині – думаю, ви про такий чули чи куштували. Так, червоний колір досягається нині штучно, з допомогою харчового барвника. Я, взагалі-то, проти підфарбовування їжі. Але коли ж ще фарбувати червоним, як не у день кохання.

Довгоочікуваний сніг вкрив міста, тож 14 лютого я планую кататись на санчатах і робити янголів-купідонів на полотнах засніженого парку. Візьму з собою в термосі Stanley рідкий варіант червоного оксамитового щастя – гарячий red velvet шоколад. Важливо, щоб цей напій залишався теплим, а в моєму термосі він буде теплим увесь день, аж до вечора.

Куштуєш той шоколад і хочеться співати «Життя, ай лав ю!». А чашка від термоса гріє долоні та сонце зимове засліплює очі. У серці – кохання.

 Stanley класичні термоси рецепт какаоДля 1 літру шоколадного напою

  • 2½ чашки молока
  • 60 г крем-сиру, кімнатної температури
  • 150 г темного подрібненого шоколаду
  • 1 ч.л ванільного екстракту
  • 2 ст.л тростникового цукру
  • червоний харчовий барвник (я використовувала Americolor Super Red)

Молоко та крем-сир покладіть у каструльку та добре збійте ручним блендером.

Додайте ваніль, шоколад, цукор та повільно нагрівайте на середньому вогні. За 5 хвилин шоколад розтопиться, тоді знову збийте суміш блендером, прямісінько в каструлі.

Додайте половину чайної ложки барвника та змішайте усе ще раз. Перелийте напій до термосу Stanley та вирушайте назустріч купідонам у прохолодний зимовий день.

Смачного вам, любі мої.)"

Сподіваємося, завдяки цьому чудовому напою ви зігрієтеся і відмінно проведете свято.

За матеріалами: foxatechicken.com

Stanley класичний термос 1,3 л

 Stanley рецепт какао red velvet cake в термосі