Stanley в Києві: Термочашка у подарунок!
29.11.2016

Друзі та шанувальники продукції ТМ Stanley!

Раді поділитися з Вами приємною новиною. Першого листопада 2016 року в Києві відкрився новий магазин нашого партнера – мережі «Фонаревка». Тут Ви завжди знайдете практично все, що може знадобитись для активного відпочинку: ліхтарі, ножі, зброю і багато іншого для максимально класного проведення часу.

З настанням холодів особливою популярністю користуються девайси, які допомагають насолоджуватися гаряченькими напоями навіть при мінусових температурах. В першу чергу це термоси та термочашки для будь-яких випадків – чи то відпочинок на природі, цікава подорож або просто поїздка на роботу.

Продукція, якій можна довірити тепло в будь-яких умовах – ТМ Stanley. В цьому Ви можете переконатися на власному досвіді, відвідавши магазин нашого партнера. Якість продукції відчутна навіть на дотик, адже з 1913 року Stanley виробляє свою продукцію в легендарному дизайні і матеріалах.

А для того, щоб кожен зміг відчути всю бездоганність термопродукціі TM Stanley – ми даруємо подарунки за покупки. Відвідайте новий магазин мережі «Фонаревка» в ТРЦ "Ocean Plaza", придбайте термос ТМ Stanley і гарантовано отримаєте термочашку в подарунок. Поспішайте, адже кількість подарунків обмежена і їх отримають лише найшвидші!

Адреса нового магазину «Фонаревка» в Києві:

ТРЦ "Ocean Plaza"
Адреса:
Київ, вул. Антоновича, 176
Тел. (068) 355-67-00

Час работи:
10:00 - 22:00, без вихідних

Карта проїзду

 Купити термоси Stanley в Києві: магазин Фонарёвка в Ocean Plaza