Велика мандрівка Крокодила
09.10.2015

Валерія Петрухина – це відомий український блогер.

Валерія – системний адміністратор, вільний мандрівник. Вона багато читає, багато працює і обожнює подорожувати! Катається на велосипеді, на сноуборді, ходить в гори, стрибає з парашутом, їздить на море. Валерія вже тестувала класичний термос в горах Грузії, а зараз вона вирушила в велику подорож і взяла з собою свого друга, домашнього вихованця – песика Крокодила. В її блозі пес Крокодил – головний герой подорожей.

І ось кілька новин про нові подорожі Валерії і Крокодила.

"Ось моя перша зустріч з великими горами! Це місце називається "Ведмежі Водоспади". Всього три водоспади, один з них ви можете побачити відразу після першого повороту, а два інших приховані від тих, хто не хоче подорожувати пішки!

Велика подорож песика Крокодила     ведмежі Водоспади

Ось і вони, а також Крокодил!

О, а от і наш друг – термос Stanley. Ті, хто любить пити гаряче, оцінять його за вищим балом! Він утримує температуру близько 24 годин. Отже, якщо вам потрібно зберегти щось гарячим або холодним протягом тривалого часу, не сумнівайтеся, просто скористайтеся ним.

Термос Stanley в горах
 Термос Stanley в горах

Ви знаєте, що означає Jailyau? Це особливе місце, на зразок пасовища, де велика рогата худоба пасеться на пагорбах. Кочівники змінювали місця в залежності від сезону, таким чином у тварин завжди було що поїсти.

І ми подорожували до найближчої Spring Jailyau в Алмати. Це місце розташоване не високо, але воно дуже гарне і заспокійливе – зі свіжим вітром і кіньми по всьому jailyau, звичайно!)))"

полонини     пес Крокодил

Далі Валерія і Крокодил вирушили дивитися Кольсайські озера.

 Кольсайские озера      Кольсайские озера

"Ми провели там 2 дні. І після Кольсайських озер ми відвідали озеро Каїнди. Воно також розташоване в горах. Сухі стовбури затоплених дерев ростуть прямо з озера! А Крокодил виловив палицю з озера з крижаною водою."

Подорожі зі Stanley     Пёс Крокодил

Тепер наші мандрівники направляються в Делі, Індія. Що буде далі? Що чекає Валерію та її сміливого і невгамовного песика Крокодила?

Термос Stanley і песик Крокодил

Про подальші подорожі можна читати на сторінках наших новин або ж у блозі мандрівників: krokadventure.com