У свою чашку: вчимо бути еко – екофрендлі
14.06.2021

Рубрика у свою чашку розповідає про заклади у вашому місті, де можна скористатися опцією “напій у свою чашку”. Stanley, експерт номер один з теми «напої з собою», розповість куди сходити, що замовити, як зберегти смак і який з цього профіт.

Stanley кава в свою чашку

Ми так звикли пити своє американо дорогою на роботу чи смакувати лате під час прогулянки в парку, що без цих ритуалів важко уявити звичайний день. Паперові стаканчики це, звісно, добре, але ж ви ж знаєте, що папір пропускає воду…? Тоді як все це працює? Завдяки тонкому шару пластику всередині стаканчика, який робить такий посуд водонепроникним. І це не круто! Бо він не піддається переробці та шкодить природі.

Наша рубрика покликана зробити так, що ви більше не захочете пластикових стаканчиків, що ви точно перестанете соромитися питати чи можна напій  у свою чашку, і ви навіть зможете заощаджувати, завдяки новій корисній звичці.

Кава в свою

Що зроблено?

У проєкті вже взяли участь популярні заклади Київського Подолу: London, Small talking, Coffee in action, Takava, Zakapelok та інші.

Наша команда пройшлася затишними кав’ярнями та перевірили, що у свою чашку готові наливати у кожному закладі, а бармени дуже тішаться, коли клієнти проявляють таку ініціативу.

Тож ні, це не понти:) Свідомі українці поступово відмовляються від пластику та одноразових пакетів, сортують сміття, економлять воду та електрику не для того, щоб хайпонути… А для того, щоб мати вибір — у якому світі жити сьогодні, завтра, через 10-20-50 років. А оце вже круто :)

Кава з собою Stanley

Ви запитаєте для кого?

Формат coffee to go спочатку орієнтувався на молодіжну аудиторію, для якої бути екофрендлі цілком природно. Але турбота про навколишній світ не залежить від віку. Тож ми апелюємо до кожного, кому не байдуже. До кожного, хто цінує особистий простір та свободу (класно не залежати від якихось там стаканчиків, а завжди мати під рукою свій); до тих, хто турбується про здоров’я (у період пандемії пити «зі свого рідного» це ще й захід безпеки); до тих, хто любить виділятися (термочашки Stanley – такі стильні, що ой :)).

До участі в рубриці може долучитися кожен. Головна умова – бути прихильником  ідеї “напій у свою чашку”. 

Відмова від пластику в Україні

Навіщо?

Ми в Stanley віримо, що велике майбутнє складається з маленьких рішень кожного з нас. Саме тому рубрика «У свою чашку» повертається, щоб додати до ваших корисних звичок ще одну, ім’я якій – напій у свою чашку.

А ще щоб ви поєднували приємне з корисним! Адже термочашки Stanley – це як Феррарі у світі термочашок. Коли й стильно, і практично, і красиво, і довговічно. До речі, під час наших мандрів Подолом ми випробували одну з моделей термочашок. Випробуванням лишились задоволені; жодна крапля кави не пролилася, а напій лишався теплим протягом 4 годин. Круто? Тоді обирай свій дизайн та починай з корисної звички вже сьогодні.

Кава в свою чашку Stanley

Де читати?

Слідкуйте за новинами рубрики на нашому сайті, і, звісно, не забудьте підписатися на інстаграм Stanley! Новинки, пропозиції, цікаві історії – усе тут.

До зустрічі у закладах твого міста!