Встигнути все: нова колекція ергономічних термочашок від Stanley
18.12.2018

Ми продовжуємо розширювати асортимент термочашок Stanley. І напередодні зимових холодів представляємо нову колекцію із серії Classic – Trigger-Action. Ключова перевага новинок – особлива ергономіка, яка забезпечить комфортне використання чашки однією рукою, а також розширена палітра кольорів. Ідеальний вибір для тих, хто прагне все встигнути та насолодитися виключно свіжим напоєм. Кожна деталь нових термочашок продумана так, щоб ви могли зігрітися улюбленим чаєм або освіжитися вітамінним фрешем, не зупиняючись. Завдяки оновленій конструкції корпусу і фактурному матовому покриттю термачашку дуже зручно тримати у долоні.

Нова форма кнопки на кришці допомагає з легкістю відкривати і закривати чашку звичним рухом однієї руки.Та повноцінно використовувати термочашку, не відволікаючись від дороги. Палітра колірних рішень порадує як шанувальників класики, так і тих, хто завжди чекає від Stanley чого-небудь новенького. Колірна гамма не залишить байдужим нікого: традиційний чорний і зелений хакі, трендовий синій в насиченому відтінку Nightfall, стильний оливковий, а також родзинка колекції – розкішний білий.

новинки Stanley

Новинки представлені в двох варіантах об'єму:

  • компактні версії, місткістю 0,35 л;
  • стакани побільше, які вміщують трохи менше півлітра (0,47 л).

При цьому обидва варіанти однаково зручні при використанні під час руху і зручно розташовуються навіть у тонкій жіночій долоні. Кожна термочашка сумісна з будь-яким стандартним підсклянником, в тому числі і автомобільним.

Традиційно, термочашки Stanley виконані з нержавіючої надміцної сталі найвищої якості 18/8. Моделі об'ємом 0,35 л зберігають чай гарячим більше 5-ти годин, лимонад прохолодним – більше 8-ми годин, а з додаванням льоду напої залишаються холодними більше 20-ти годин! Що стосується 0,47-літрових склянок, то в цих моделях показники збереження температури ще вище: більше 7-ми годин для гарячого, більше 10-ти годин для холодного, і більше доби (30 годин) для напоїв з льодом.

Як і інші термочашки Stanley, новинки не містять бісфенол і абсолютно безпечні для здоров'я. Вони гранично прості щодо повсякденного догляду – всі моделі підходять для миття в посудомийній машині. І, звичайно ж, їм притаманна візитна картка Stanley – максимальна довговічність, підкріплена офіційною гарантією на 25 років.

Вибирай свою улюблену чашку, бери її з собою скрізь, використовуй щодня і будь упевнений в її властивостях навіть через декілька десятиліть!