Stanley у кіно
22.07.2023

А ви знали, що Stanley — улюбленець не лише мандрівників, а й кіношників?

Саме так, ми нічого не плутаємо! Якби премію “Оскар” видавали в номінації “Краща термороль”, Stanley точно мав би кілька статуеток :)

А якщо серйозно, то продукція бренду користується популярністю серед реквізиторів великого кіно. І фільмографія досить яскрава — чого лише варті такі стрічки як “Інтерстеллар”, “Мавританець” чи серіали “За життя” і “Люцифер”.

І ми, звісно, не можемо про це мовчати. Тож аби кіноподвиги Stanley не залишилися поза увагою, ми створили спеціальну рубрику “Stanley в кіно”. Про що мова?

У рубриці ми розповідаємо де, коли, з ким і як наші чашки, термоси чи фляги потрапили в кадр. 

Разом з вами розбираємо символіку та роль нашої продукції в конкретному епізоді. Адже режисер не випадково обирає ту чи іншу річ, конкретний колір, модель… Ви здивуєтеся, але кожен предмет на майданчику додає колориту, підкреслює акценти… У тому числі — харизматичний Stanley, який дуже часто є продовженням персонажа.

Так у фільмі “Мавританець”  Stanley з'являється у моменти особливого напруження, підкреслює драматичність ситуації та стан персонажа.

А інколи нашій продукції в кіно відведена ніби окрема ціла роль. Яка саме? Чекайте на публікації “Stanley в кіно” — ми розповімо.

Рубрика змусить вас по-новому поглянути на нашу продукцію, адже виявляється, це не лише практичні у побуті чи подорожах речі, а й корисний інвентар, чи навіть — ​художня деталь. Крім того, вам гарантований список гідних фільмів! Адже Stanley абиде не знімається :)

А ще ви точно навчитеся “читати” фільми та розуміти значення кожного елементу. Адже, як кажуть майстри сценічного мистецтва, якщо річ у кадрі не грає, їй там просто не місце.

Рубрика точно зайде тим, хто цінує нашу продукцію, цікавиться сценографією, кіно чи просто любить відкривати нові сенси у звичних речах.

Зберігайте список фільмів для перегляду:

1. За життя

2. Інтерстеллар 

3. Мавританец

4. Люцифер

5. Аудитор

Тож, друзі, слідкуйте за новинами на нашому сайті, щоб та не проґавити цікавинки “Stanley в кіно”.

Також підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та дізнавайтеся про всі пропозиції першими.