Приємно познайомитись, люди Stanley!
19.05.2021

люди StanleyУсі абсолютно різні, але водночас мають стільки спільного – яскраве життя, безліч пригод та незмінна любов до Stanley! 

Кожен ранок вони розпочинають з гарячої кави у термочашці, у подорожі обов’язково беруть термос, а в горах катаються на лижах й зігріваються смачними напоями з незамінної фляжки. Ось такі вони – незвичайні персонажі з нашої нової рубрики «Люди Stanley».

Ця рубрика про фанатів справжніх авантюр і простих людей, які надихають. Про їхні історії, професії та життєву позицію. Про знайомство зі Stanley, любов до термосів та зв'язок, який утворився між нами. Про спільні прогулянки, робочі будні, подорожі в гори та до океану,  відпочинок в лісі та біля озера. Про те, чому ви щоразу обираєте нас, а ми вас. Про наше велике й потужне ком'юніті. 

До речі, у ній вже встигли взяти участь 6 шукачів пригод:

1) Олена Красуленко – амбасадор Stanley, Chief Marketing Officer команди українського бренду @pyramida.ua, викладач Академії маркетингу WebPromo Expert та просто звичайна дівчина з Чернігова, що мріє мандрувати навколо світу! Жоден її день не проходить без активного руху, зустрічей та метушні, тому Stanley додає гармонії в її життя, допомагає зупинитися на хвилину, випити ковток кави і отримати новий заряд енергії. 

2) Богдан Білява – фотограф та блогер-мандрівник, який досліджує найвіддаленіші місця Карпат та розділяє свої безлюдні ранки на гірських вершинах виключно з термосом Stanley. Адже, він, як справжній друг, мовчки розуміє та зберігає в собі тепло, дарує затишок і нагадує про те, що дім завжди поруч. 

3) Максим Коваленко – графічний дизайнер, керівник водного центру Supstation Dnipro та щасливий сім’янин, який відчув на собі красу Гренландії, перевірив на стійкість до холоду улюблений термос і більше ніколи з ним не розлучався. Вдома, на роботі, в подорожах, авто і навіть сапі - вони завжди разом. 

4) Анна Степанова – бренд-менеджер Outdoor у Stanley, Red Point та Кемпінг™, амбасадор беззупинних подорожей та незабутніх вражень, власниця колекції надійних помічників Stanley, які стильно вписуються в будь-яку ситуацію: гори, похід, Париж чи просто офіс. 

5) Артур Абрамів – лауреат міжнародної премії за досягнення в мистецтві, переможець фотопроекту National Geographic на тему змін клімату, автор фотопроекту «Під Тиском Тоталітарного Режиму». Щоб отримати неоціненні кадри, потрапити у віддалені куточки й створити шедевр, йому потрібно неабияке натхнення, підтримка і тепло. Саме це дарує йому термос Stanley з міцною та ароматною кавою. 

6) Анастасія Банцер – продюсерка та власниця агенції зі створення відеоконтенту – @bilesuhe – життєлюб, мама двох дітей та поціновувач естетики й мінімалізму нашого бренду. А ще – людина, яка дружить з тайм-менеджментом і при максимальному навантаженні встигає посмакувати трав’яний чай з улюбленої термокружки. 

Наше ком’юніті щодня зростає, тому нам так хочеться кричати на увесь світ про щастя та крутих людей Stanley. Не соромтеся, діліться власними історіями, думками про те, чому обираєте нашу продукцію та скільки цікавих моментів проживаєте разом з нами. А ще надсилайте фото з улюбленим виробом та ставайте героєм наступної публікації.

І, звісно ж, не забудьте підписатися на нашу сторінку instagram.com/stanley.ukraine, щоб бути в курсі усіх новин.