Від Stanley з любов'ю: чудові подарунки на день закоханих
08.02.2019

що подарувати на 14 лютого - stanley

Обирайте за інтересами

Перш, ніж відправитися за покупками, гарненько подумайте, який сюрприз оцінить ваша половинка. Для цього потрібно знати та враховувати потреби й інтереси коханої людини.

Так, якщо він або вона захоплюється спортом, ходить на пробіжки і стежить за питним режимом, прекрасним подарунком стане стильна, яскрава термопляшка від Stanley, зі зручним кільцем-тримачем серії Go Ceramivac. Різноманітність кольорів допоможе вибрати виріб на будь-який смак: як для чоловіків, так і для жінок.

Ваша половинка часто обідає на роботі? Подаруйте їй можливість їсти смачний і гарячий домашній суп в офісі – харчовий термос Stanley чудово впорається з цим завданням.

Любителі далеких подорожей з рюкзаком за плечима і сну в наметі під відкритим небом будуть вдячні за набір туристичного посуду. Відмінний варіант – Stanley Mountain Compact. У нього входить все, що потрібно завзятому туристу: сталева ємність з ручкою для приготування їжі на відкритому вогні, ємність з кришкою з термостійкого нейлону для їжі і набір складних столових приладів.

Якщо вам дістався чоловік з суворим характером, що полюбляє статусні речі – він гідно оцінить сталеву флягу від Stanley. Такий подарунок завжди буде поруч з коханим, нагадуючи йому про вас навіть на відстані.

Зігрітись у морозну погоду – термоси та термочашки

Середина лютого – час, коли хочеться тепла. Теплі обійми, звичайно, – прекрасний засіб від холоду. Але по-справжньому допоможуть зігрітися якісні термоси та термочашки від нашого бренду.

Для чоловіків ідеальним подарунком стануть вироби стильної серії Stanley Master. Термоси вирізняються підвищеною міцністю, зберігають температуру напоїв до рекордних 40 годин поспіль і підходять для любителів екстремальних подорожей та спорту - а також для тих, хто працює в складних виробничих умовах.

Улюбленій жінці ідеально підходить стильна, сучасна та яскрава серія Go Ceramivac. Але не тільки життєрадісні кольори і ергономічний дизайн відрізняють товари цієї серії від інших. Напої в термосах і термочашках зі спеціальним внутрішнім покриттям стінок Ceramivac зберігають початковий смак і аромат, не створюючи стороннього металевого або пластмасового післясмаку, як буває з продукцією інших брендів. Так що навіть якщо у вашої коханої вже є термочашка, від такого подарунка вона все одно буде в захваті.

Що б ви не дарували, обов'язково робіть це з турботою і любов'ю. І звичайно, не забувайте про створення романтичної атмосфери та час від часу влаштовуйте приємні сюрпризи – ваші старання будуть оцінені дуже високо!

найкращі подарунки на день святого валентина від stanley