Термоси. Як вибрати ідеальний?
12.12.2013

Почнемо з того, що універсальних термосів, в яких було б однаково зручно підтримувати температуру напоїв і їжі - не існує. І це просто чудово, адже крім харчових і питних термосів різного обсягу, у вас є вибір з термосів, які можна тримати однією рукою і насолоджуватися гарячою кавою навіть за кермом автомобіля. Звичайно ж, у тому випадку, якщо ваш термос виготовлено відомим світовим брендом;)

Термоси Stanley – зразок чудової якості і більш ніж багатого асортименту. Інакше і бути не може, адже Stanley – експерт на світовому ринку термосів. Навіть більше, саме винаходи Stanley зробили революцію в індустрії термоізоляційного посуду. Тому в його товарному ряді є всі можливі види термосів. Познайомимося з основними з них детальніше.

Питні термоси

Існує думка, що термос – це щось крихке зі скляною колбою всередині. Ті, хто так думають, багато в чому мають рацію, адже перші в світі термоси були саме такими – биткими і непрактичними. На щастя, в 1913 році Вільям Стенлі молодший винайшов цільностальній термос і тим самим довів, що сталь легко може замінити скло.

Якщо вам потрібен дійсно надійний термос, ні в якому разі не беріть термос зі скляною колбою. Те, що вам потрібно – це термоси сталеві. Ось вже більше ста років питні термоси Stanley – це «вічні» супутники мандрівників-екстремалів, водіїв-далекобійників і всіх, для кого надійність важливіше всього.

Міф про те, що сталевий термос тримає температуру гірше скляних, – це тільки міф

 Термос легендарний класичний 1 лКласичний сталевий літровий термос Stanley підтримує тепло і холод напоїв 24 години. Його секрет – у подвійній вакуумній ізоляції та міцній, але зручній пробці. Кришка термоса також є чашкою об'ємом 250 мл, а додаткову зручність у використанні термоса вам забезпечить надійна ручка.

І найголовніше: гарантія на всі термоси Stanley – 25 років. У поєднанні зі здатністю підтримувати температуру протягом доби, це більш ніж вагомий аргумент на адресу термосів зі сталі.

 Особливості термоса для їжі Stanley Utility 0,5 лХарчові термоси

Пам'ятайте радянські обіди в півлітрових баночках з кришками, які легковідкривалися? На щастя, час баночок залишилося в далекому минулому.

Вирішити питання з доставкою гарячої їжі туди, де підігріти її нема можливості, можна і потрібно з допомогою харчових термосів. На відміну від скляних баночок, вони відмінно зберігають температуру їжі

Від питних термосів термоси для їжі відрізняються широким горлечком. З нього дуже зручно їсти ложкою. Мити термос для їжі також легко і просто. Йоржик вам точно не знадобиться.

Що стосується того, як довго борщ буде гарячим, то, наприклад, термос для їжі Stanley об'ємом 0,5 л підтримує тепло їжі протягом шести годин. Він повністю герметичний і має міцний корпус з нержавіючої сталі, з подвійними стінками.

Є моделі і з більш тривалим терміном підтримки необхідної температури. Так, термобанка від Stanley Classic серії Hammertone буде зберігати ваш борщик гаряченьким цілих 15 годин! Обсяг цієї моделі – 0,4 л. Що і куди брати в цій чудобанці – вирішуйте самі. Якість продукції гарантує Stanley.

Термочашка Stanley сохранітт кави гарячим протягом усього дняТермочашки-напувалки

Зручні і міцні термочашки, а в особливості термочашки-поїлки – це ті ж термоси, тільки п'ють з них, не знімаючи кришку. Для цього в самій кришці продумано отвір, що закривається кнопкою. Її легко закривати і відкривати однією рукою. Ще одна особливість – за розміром вони ідеально підходять до стандартного автомобільного підсклянника!

Стінки у термочашки-поїлки Stanley – сталеві, з вакуумною ізоляцією. Кришка – спеціальна, теплозберігаюча. Температуру гарячих напоїв ця модель підтримує протягом шести годин, а холодних – всі 24 години. Обсяг термочашки – 0,47 літрів. Гарантія – 25 років. І ще про приємне. Мити цю термочашку можна в посудомийній машині.

 

Гуртки

Термокружки не можуть підтримувати температуру напоїв так само довго, як термоси. Але саме вони знадобляться вам тоді, коли потрібна міцна гуртка, яка буде зберігати чай гарячим рівно стільки, скільки вам потрібно, щоб закінчити важливу розмову -  навіть якщо ця розмова відбувається на великому морозі.

Термочашка от Stanley Adventure серии Clip-Grip

Термочашка від Stanley Adventure серії eCycle – це гуртка з міцним корпусом та ручкою. Кришка моделі має захист від бризок і запобігає протіканню. Тепло і холод ця кружка підтримує протягом 30 хвилин.

Ще одна цікава гуртка в асортименті Stanley входить в серію Clip-Grip. Її особливість – кліпса Clip-Grip для кріплення до рюкзака. Цікава гуртка тим, що завдяки кліпсі її можна кріпити до рюкзака вже наповненою. Герметична кришка збереже температуру напою, а рюкзак і самого мандрівника – сухими. Обсяг гуртки – 590 мл, а гарантія, як і для всієї продукції Stanley – 25 років.

Вибираючи термос, не поспішайте. Не шукайте модель на всі випадки життя. Беріть те, що дійсно потрібно зараз, адже хороший термос – це скромна інвестиція в майбутні пригоди і подорожі, до яких ви завжди будете готові  - як мінімум, 25 найближчих років. Добре, якщо всі ці роки у вас під рукою буде модель, яка підходить вам ідеально: і за обсягом, і за термічними характеристиками. Знайти власний ідеал легко – просто погортайте каталог американського бренду Stanley.

Особливості вибору термоса. Stanley