Як правильно чистити продукцію Stanley
09.01.2024

Коли маєш статус «найкращих серед найкращих», цей титул треба відстоювати, адже ти завжди перебуваєш під прискіпливим поглядом клієнтів. Ми у Stanley дбаємо про свою репутацію і прагнемо зробити все можливе, аби поціновувачі нашої продукції із задоволенням і комфортом користувалися нею багато років. Ми виготовляємо пляшки, чашки, ланч-бокси, набори для приготування їжі, фляги, термоси для пива (гроулери), охолоджувачі та багато іншого — усе на основі класичних, перевірених часом технологій і з традиційним дизайном. Це оцінять представники різних вікових поколінь.

 

 

Наші вироби не просто міцні — вони адаптовані до реального життя і можуть витримати все: від падінь на робочому місці до подорожей разом із кемпінговим спорядженням. Товари Stanley стануть вашими надійними супутниками, навіть якщо ви просто неквапно п’єте напій, їдучи на роботу. Будьте певні: вони будуть під рукою завжди, коли вам захочеться гарячої кави чи прохолодного напою.

 

 

 

 

Проте, якою б крутою не була наша продукція, вона не вміє самоочищатися. Тож варто про неї подбати. Ось що треба знати, щоб ваші речі Stanley завжди були чистими та готовими до використання.

 

До першого використання

Товари Stanley технічно абсолютно безпечні, тож їх можна використовувати за призначенням одразу після купівлі. Проте все одно варто ретельно вимити всі частини ємності, перш ніж наповнювати її продуктами чи рідиною. Як правильно це зробити, розповімо далі. 

Очищуйте після кожного використання та уникайте залишків їжі чи напоїв

Наша продукція відома своєю технологією збереження температури, тобто з її допомогою все, що є холодним або дуже гарячим, зберігається таким протягом тривалого часу. Тому люди іноді думають, що можна просто залишати улюблену їжу чи напій в одному з наших товарів на невизначений термін. Проте всі продукти псуються, навіть якщо вони герметично закриті. 

Уважно ознайомтеся з інструкцією до товару Stanley і не залишайте продукти чи напої довше, ніж рекомендовано виробником. Вимийте залишки їжі та ретельно очистіть ємність перед наступним використанням.

Використовуйте неабразивні мийні засоби та губки

Хоча Stanley і не мамин кришталь, однак чистити його потрібно не менш дбайливо. Губка для миття посуду, м’яка ганчірка чи невелика щіточка для важкодоступних місць мають чудово впоратися із цим у  поєднанні з м’яким неабразивним мийним засобом. Нехай процес буде легким і невимушеним.

Як очистити важкодоступні місця фляг і термосів Stanley

Щоб ваш виріб Stanley завжди залишався блискучим, дотримуйтеся простих рекомендацій щодо очищення.

Вам знадобиться:

  • ¼ склянки сирого рису;
  • 80 г дистильованого білого оцту.

Інструкція:

  • Насипте ¼ склянки сирого рису у флягу чи термос.
  • Наповніть ємність 80 г дистильованого білого оцту.
  • Закрийте флягу чи термос.
  • Інтенсивно потрусіть протягом 1 хвилини.
  • Залиште на 5–10 хвилин.
  • Знову енергійно потрусіть протягом 1–2 хвилин.
  • Спорожніть ємність. 
  • Ретельно промийте теплою водою.
  • Залиште відкритою до повного висихання

Відбілювач? У жодному разі!

Незважаючи на те, що більшість продуктів Stanley стійкі до агресивних хімічних речовин, відбілювач або хлор можуть пошкодити деякі ущільнювальні частини виробів. А це може погіршити таку важливу характеристику, як збереження тепла.

Для тих, хто не любить мити посуд власноруч, а тим більше за допомогою хімічних речовин, — корисний лайфгак: уважно ознайомтеся з інструкцією, адже багато моделей Stanley можна мити в посудомийній машині.

Якщо ваша модель належить до них, просто розберіть її на частини та помістіть в посудомийну машину. Це дуже легко! Звичайно, якщо ваш продукт Stanley має вузький отвір або ви хочете зберегти якнайкращий зовнішній вигляд, миття вручну залишається ідеальним варіантом. Проте іноді приємно знати, що ви можете дозволити посудомийній машині зробити важку роботу за вас.

 

Як бачите, нічого складного! Наша мета полягає в тому, щоб товари Stanley були міцними, простими та створеними для життя. Саме тому ми надаємо довічну гарантію на свої продукти серій Master і Classic. Якщо у вас виникнуть будь-які проблеми з товаром від Stanley, він перестане вас задовольняти, щось зламається чи просто з’являться запитання, звертайтеся до нашої служби підтримки. Ми допоможемо незалежно від того, коли та де ви придбали свій виріб Stanley.