Stanley – родзинка вашого стилю!
21.07.2021

Чашка Stanley давно перестала вважатися просто чашкою. Вона набула нового сенсу, який перетворив її на частинку вашого стилю. Як?

Насправді дуже просто! Ви прокидаєтесь та починаєте збиратися на роботу. Підбираєте свій casual look - темні джинси, білу футболку, яскравий жилет і кросівки, а потім, не задумуючись, доповнюєте усе це Stanley. Як результат, виходить образ, який круто імпонує для офісу і не створює жодних обмежень. 

stanley стильный термос

Ваша подруга планує відсвяткувати дівич-вечір на природі й без Stanley теж не обійтись. За допомогою шейкеру дівчата начаклують класні коктейлі, а термокружки стануть невід’ємним атрибутом для фото та стильних образів.

stanley твой стиль

Брат-альпініст збирається в чергове випробування, яке просто неможливе без яскравого та надійного спорядження, комфортного рюкзака і максимально лаконічного термоса. Це не просто зручне та красиве доповнення. Це ідеальний тандем, який можна побачити неозброєним оком.

stanley американсоке качество термосов

А хтось взагалі обожнює спорт шик і дозволяє собі поєднати високі підбори разом з худі, сумкою-хмаринкою неонового кольору та стриманою термочашкою. Усе в балансі, усе по кайфу. 

stanley стильный термос

Це лише найменші приклади того, як безумовно улюблений аксесуар перетворюється на частинку вашої індивідуальності. Він супроводжує вас у щоденних прогулянках, відпустках, мандрівках, тренуваннях, хобі та святкових подіях. Він відкриває вам нові горизонти сприйняття та пошук себе у різних стилях.

stanley термочашка

Щоб довести вам це, ми відкриваємо нову рубрику «Stanley Look», у якій покажемо неймовірні образи, які не мають меж, та допоможемо знайти свій власний стиль. Ви можете бути різні – обирати вам!

стиль stanley

P.S. Якщо бажаєте бути в курсі усіх новин і дізнаватись цікаву інформацію першим, підписуйтеся на нашу сторінку instagram.com/stanley.ukraine.