Karakorum 2018: шлях до вершини разом з українськими спортсменами!
06.07.2018

Поки всі ми насолоджуємося гарною погодою влітку, кращі альпіністи світу з'їхалися в Пакистан, де серед снігу, холоду і лавин збираються здійснити сходження на два восьмитисячника.

Тут 7 липня стартував традиційний сезон сходжень на найвищі вершини Каракоруму, який триватиме до 27 липня.

Ми з гордістю повідомляємо вам, що професійні українські альпіністи не залишилися осторонь від цього значущого в світі екстремального спорту заходу. А бренд Stanley активно підтримав сміливців, забезпечивши їх своїми якісними сталевими термосами. Завдяки подвійний вакуумної ізоляції модель Adventure зберігає температуру рідин протягом 15 годин, а щоб налити гарячий напій в чашку, не потрібно повністю відкручувати пробку — достатньо одного обороту. Тому саме термос Adventure забезпечив учасників експедиції «Ukrainian Expedition Karakorum 2018» гарячими напоями протягом всього сходження, зігріваючи в суворих і снігових високогірних умовах.

До складу української команди увійшли 4 висококласних альпініста: лідер експедиції, капітан висотної збірної команди України з альпінізму Володимир Рошко, а також майстри спорту України, досвідчені альпіністи та володарі безлічі нагород і титулів – Дмитро Венславовський, Андрій Кийко, Дмитро Романенко.

Karakorum 2018: шлях до вершини разом з українськими спортсменами!

Наші альпіністи планують опрацювати новий маршрут на Гашербрум I (висота – 8080 м), а також зійти на Гашербрум II (висота – 8034 м) за стандартним маршрутом. На рахунку хлопців далеко не одна підкорена вершина, тому ми впевнені в їх успіху!

KARAKORUM 2018

Ми щиро вболіваємо за успіх «Ukrainian Expedition "Karakorum 2018». Приєднуйтесь до нас і ви, наші дорогі любителі активного відпочинку та подорожей!

Stanley KARAKORUM 2018

Щоб стежити за ходом подій в горах, не потрібно їхати в Пакистан – всі актуальні новини від учасників експедиції ви дізнаєтеся на офіційній сторінці цього заходу в Facebook.