Яскравий смак улюблених напоїв з новою серією Go Ceramivac
16.10.2018

Зустрічайте яскраву новинку осені – інноваційну серію Go Ceramivac від Stanley! Звичайні термоси часто надають напоям неприємний присмак металу або пластмаси. На відміну від них, термопродукция серії Go Ceramivac не лише зберігає температуру, але й гарантує чистий смак і аромат, без сторонніх домішок. Це стало можливим завдяки використанню унікального покриття Ceramivac™.

Принципово новий підхід до аромату та смаку

На термопляшки і термочашки з високоякісної харчової сталі 18/8 нанесено інноваційне і довговічне покриття Ceramivac™. Це поліефірний силіконовий матеріал, який подібно кераміці не поглинає і не виділяє запахи. Ароматна кава, гарячий чай і вичавлений рано вранці сік не втратять своєї свіжості і неповторного смаку навіть через декілька годин. Просто відкривайте чашку або пляшку – і насолоджуйтеся активним наповненим життям у місті та за його межами!

новинка Go Ceramivac

Зручність як спосіб життя

Купуючи термочашку серії, ви неодмінно оціните:

  • широке розсувне горлечко, завдяки якому наливати рідину можна швидко і легко;
  • кришку, що захищає від бризок, коли ви активно рухаєтеся, несучи чашку в руці, сумці або рюкзаку – можна навіть відправитися на пробіжку;
  • нековзну силіконову підкладку – чашка не впаде навіть зі слизької або трохи похилої поверхні;
  • зовнішнє покриття, стійке до утворення плям;
  • можливість мити в посудомийній машині.

Термопляшка об'ємом 0,7 мл або 0,47 мл стане вашим улюбленим аксесуаром. У першій температура гарячих напоїв зберігається протягом 9 і 6 годин відповідно, а холодних – до 14 і 8 годин. З додаванням льоду останній показник збільшується до 50 і 35 годин. Моделі оснащені герметичною кришкою і спеціальним складним кільцем, щоб було зручно носити в одній руці.

термопляшка Go Ceramivac

Прикрасьте ваш день

Кожен виріб серії стане яскравим елементом стилю і прикрасить ваші будні – термочашка буде ефектно виглядати на робочому столі, а термопляшка – у спортзалі та на відпочинку. Кольори виробів настільки яскраві та цікаві, що викличуть захоплення у оточуючих. Та найголовніше, ви самі отримаєте задоволення від такої яскравої і стильної новинки.

Продукція серії Go Ceramivac – це також чудовий подарунок. Вона абсолютно безпечна для здоров'я, не містить шкідливий бісфенол, тому підійде не тільки дорослим, але й дітям, – для спортивних тренувань або шкільних обідів. А нашу абсолютну впевненість у надійності та якості нової серії Go Ceramivac ми підтверджуємо гарантією на 25 років на всю продукцію.

термопляшка Go Ceramivac