Чаювання зі Stanley на виставці «Рибалка. Полювання. Туризм»
13.03.2017

Походи, велотури, піші прогулянки – це завжди нові емоції та приємні враження. Але не варто забувати, що активний відпочинок вимагає сил. У кожного мандрівника обов'язково повинен бути надійний термос, щоб «зарядити батарейки» на привалі. А більш ніж столітня історія нашого бренду доводить, що краще термоса Stanley можуть бути лише два термоси Stanley!

Щоб ви могли переконатися в цьому самі, запрошуємо всіх 15-18 березня на чашечку чаю(кави) та задушевні бесіди в Міжнародний виставковий центр (МВЦ) за адресою Броварський проспект, 15 на виставку «Рибалка. Полювання. Туризм», де ми будемо багато розповідати, багато жартувати, багато сміятися. Тут ви зможете особисто протестувати якість термопродукціі Stanley.

Також ми відповімо на всі актуальні та найчастіші запитання стосовно продукції бренду, а саме:

  • чому в наших чашках використовується пластик, перероблений по запатентованій системі Ecycle;
  • навіщо термопосуду подвійна вакуумна ізоляція;
  • що робити, якщо термос не тримає тепло;
  • що станеться з термосом, корпус якого виконаний з нержавіючої сталі, якщо по ньому проїде трактор;
  • наскільки зручна кришка-чашка;
  • чи потрібна ложка в комплекті, коли йдеться про харчовий термос.

Ми вважаємо, що подорожі дарують не лише нові враження, але й життєвий досвід. Приходьте на виставку, тестуйте продукцію Stanley, вибирайте ідеальну для себе модель термоса, чашки, фляги і скажіть «ні» типовим вихідним на дивані. Відкривайте світ навколо себе. Ви здивуєтеся, наскільки він цікавий!

Stanley на виставці Полювання

Виставка «Рибалка. Полювання. Туризм» – частина щорічного фестивалю ActivExpo Fest, який популяризує різні види відпочинку під відкритим небом. Ми всіляко підтримуємо бажання організаторів ознайомити людей з активним відпочинком і робити його максимально комфортним.