«Шукай», со Stanley Київ відкрива!
02.09.2019

Якби вас запитали, що спільного між Київським велотреком і брендом Stanley, то якою б була відповідь?

Наш легендарний бренд, як і найстаріший в Європі велодром, були створені в далекому 1913 році. Обидві ці легенди пов'язує давня та дуже непроста історія.

У 1913 році Вільям Стенлі зробив революційний винахід – першу цілісну вакуумну пляшку з металу, яка просто підірвала сферу застосування термопосуду. З пляшки Stanley почалася нова історія міцних термосів. Адже до її появи вони були скляними, тому нестабільними та ненадійними.

Сьогодні легендарна розробка вченого стала невід'ємною частиною нової історії, переступивши століття життя і закріпила за собою статус найнадійнішої в світі.

шукай Київ  скульптурка київ

А в цей час на іншому кінці планети був побудований найбільший велодром в Києві, який побачив величезну, як для такого об'єкта, кількість руйнувань та реставрацій. Одного разу його ледь не перетворили на звалище, але завдяки суспільній реакції легендарний циклодром був врятований і повністю відновлений.

Зараз Stanley – це легендарні термоси, що не мають аналогів у світі. А Київський велотрек – унікальний пам'ятник історії та архітектури, що перетворився на грандіозний комплекс активного відпочинку.

Сьогодні ці дві легенди стали символом руху, пригод і приємних спогадів. Здоров'я, активність і спорт – наші головні пріоритети і через 106 років. Саме тому ми об'єднали і увічнили їх в рамках яскравого та захоплюючого історичного проекту "Шукай".

 велодром київ

"Шукай" – це історія Києва у міні-скульптурах. Кожна така скульптура – нова цікава сторінка з історії Києва. Ми підтримали ідею зробити історію міста ближче до людей та вклали частинку своєї душі в проект – виступивши партнером нової, вже двадцятої, ювілейної скульптури проекту.

Офіційне відкриття новинки, як і очікувалося, перетворилося в захоплюючу подію. Незважаючи на те, що за вікном вересень, день відкриття виявився надзвичайно спекотним. Але спека не завадила нам зібрати велике коло гостей. Адже всім кортіло дізнатися, яка ж фігурка прикрасить Київський велотрек та втілить собою історію двох легенд.

продукція stanley

Після цікавого екскурсу від автора проекту «Шукай», наших гостей чекав ще один приємний сюрприз. Захоплююча міні-вистава в дусі «Хрещеного батька» з акторами сучасного театру «Шарж» відмінно «розгойдала» емоції присутніх. І ось, нарешті, інтригу розкрито: за милою ширмою ховався велосипедист, що крутить педалі незвичайного велосипеда без спиць.

театр шарж

київ театр

«Ми пишаємося причетністю до цієї події і тим, що дві легенди, Київський велотрек і Stanley, тепер пов'язані», – поділилася своїм захопленням представник Stanley в Україні.

Ну і, звичайно, ніхто з присутніх на святі не залишився без смаколиків. Цього разу на всіх чекали фірмові печеньки, спечені за особливим рецептом. Багато гостей відкриття навіть просили "добавку", намагаючись визначити секретний інгредієнт. ;)

stanley термоси stanley термочашки

Тим часом всі присутні фотографувалися з новою скульптурою, відзначаючи бренд Stanley в соціальних мережах і беручи участь у розіграші легендарних термопляшок.

stanley шукай київ

Якщо ви любите своє місто, прагнете познайомитися з ним ближче і вам до душі захоплюючі квести – приходьте на Київський велотрек (вул. Липинського, 15)

Знаходьте бронзову фігурку, а в процесі розглядання – скануйте QR-код та дізнавайтесь більше про своє місто. Головне – не забудьте її потерти! Адже як свідчить легенда «Хто фігурку потре – той швидкість набере» ;)

Тепер прогулянки по столиці будуть ще приємнішими!