Новорічна казка від Stanley
17.12.2015

Ми знаємо, як створити справжній новорічний настрій, незважаючи на похмуру і трохи не зимову погоду. Новий рік – це не тільки морози і сніг. Це сімейне свято, казкова атмосфера, домашній затишок, очікування чуда й, звичайно ж, подарунки. Команда Stanley вірить у магію новорічної ночі і впевнена, що всі загадані в цей час бажання обов'язково збудуться. А щоб ви змогли підкріпити мрії, очікування та сподівання реальними подарунками, ми підготували добірку корисних презентів під ялинку. Давайте вибирати подарунки для близьких і рідних разом!

Для збереження теплоти почуттів і гарного настрою

Є речі, які просто необхідні для сімейного відпочинку або подорожей. І серед них – практичний, надійний і місткий термос. На цю роль ми пропонуємо термос Legendary Classic об'ємом 1,9 л. Його переваги оцінять і любителі походів – майже 2 л улюбленого гарячого або холодного напою будуть завжди під рукою. Міцний корпус з честю витримає всі негаразди переїздів, а ергономічна ручка забезпечить зручність використання в різних умовах (і на пікніку в парку, і на гірській стежці).

«Молодший брат» попередньої моделі – Classic – вміщує 1,3 літра. Модель, кришку якої можна використовувати як чашку, доступна в зеленому і темно-синьому кольорі. Це більш мобільний і практичний термос, який можна брати з собою хоч щодня: наприклад, на прогулянку з малюком.

Ідеї ​​новорічних подарунків - термоси Stanley

Для всіх шанувальників активного відпочинку відмінним подарунком буде термос Adventure з ручкою. Він вміщує 1,3 літра і досить компактний. А за рахунок ручки спеціальної конструкції дозволяє використовувати місце в рюкзаку максимально ефективно.

Ергономічний та компактний термос Legendary Classic, що вміщає в собі 0,75 л, стане в нагоді школярам та студентам. Невеликий і надійний помічник з кришкою-чашкою має зручну пробку і легко закривається.

Термочашки Stanley - відмінний подарунок

 

Щоб ароматна кава не була холодною...

Ще один відмінний варіант подарунка для туристів/мандрівників – термокружка Classic Camp. Вона герметична і має зручну ручку. Завдяки D-кільцю її можна прикріпити до рюкзака чи намету.

Для автомобілістів пропонуємо термочашку Adventure Travel. Модель не тільки герметична, надійна і зручна у використанні, але й добре поміщається в більшість автомобільних підстаканників.
 

 Термобанкі для їжі від Stanley

Коли турбота – кращий подарунок

Подбайте про правильне харчування близьких! Гарячі обіди з термобанками із серії Adventure стануть не винятком, а правилом. У серії представлені моделі різних об'ємом 0,7 л, 0,41 л, 0,295 л), тому ви легко зможете підібрати «напарника» кожному члену сім'ї.

Харчовий термос Adventure з ложкою в комплекті – універсальне рішення. Ця модель підійде для транспортування офісних обідів, а також виручить під час тривалих переїздів з дітьми або походів. Міцний корпус, додаткове кільце для кріплення, повнорозмірна ложка, спеціальний відділ з кришкою в клапані для приправ, чаю, сірників або інших дрібних речей – такий подарунок гарантовано стане вірним попутником.

Фляги Stanley - відмінний чоловічий подарунок

Істинно чоловічий подарунок

Іменна фляга не покидає рейтинг найкращих подарунків для чоловіків. Якщо хочете зробити пам'ятне гравіювання, вибирайте модель Adventure SS (236 мл, доступні варіанти у темно-синьому і зеленому кольорі). Ще один безпрограшний варіант для новорічного сюрпризу – більш містка фляга Adventure SS (354 мл). Вона легко поміщається в кишені та має всі шанси стати «душею компанії».

Продуманість

Якщо ваші близькі цінують універсальність, продуманість і багатофункціональність, без роздумів вибирайте подарунковий набір Adventure Combo. Він включає флягу і 4 чарки, або термос Legendary Classic 1л з флягою Classic 236 мл. Вони стануть дійсно приємним і корисним сюрпризом.
 

Від імені всієї команди Stanley бажаємо Вам в новому році тільки гарних вражень, позитивних емоцій і приємних подарунків!