Підкорюйте нові висоти зі Stanley
28.07.2014

Яскравих емоцій багато не буває! Команда Stanley добре знає, що таке активний відпочинок і обожнює знайомитися та ще більше – дружити з цікавими активними людьми. Саме тому ми починаємо співпрацю з командою RSG-team (Ready Set Go), в яку входять спортсмени-екстремали з України, Білорусії та Росії. Ці хлопці пропонують нам навчитися літати, ну як тут відмовишся?;) ... Коротше кажучи, вони знають, як підвищити рівень адреналіну в крові. Якщо активний відпочинок для вас – не порожня фраза, запрошуємо скласти нам компанію і «ульотно» (в буквальному сенсі цього слова) провести вихідні!

Сміливці з RSG-team організовують польоти на паратрайках і літаках для всіх, хто хоче відірватися від земних проблем та відчути справжню свободу. Кілька хвилин вільного польоту – це ціла буря емоцій і драйву. Тому скорегуйте свої плани на найближчі вихідні! Ви точно не можете це пропустити! Ви не тільки дізнаєтеся ще один спосіб, як цікаво провести вільний час, але й зможете отримати подарунок. У кожен з уїкендів (2-3, 9-10, 16-17 серпня) буде розіграний один сюрприз. Приємний бонус у вигляді легендарного класичного термоса з ручкою об'ємом 1,3 л, гуртки Clip-Grip 0,59 л або чашки на 0,47 л стане відмінним доповненням до насиченого вихідного дня!

 американські термоси Stanley

Оскільки таке проведення часу вимагає підвищеної безпеки, хлопці використовують лише першокласне устаткування. Зараз вони вирішили на практиці перевірити і спорядження Stanley. Про результати тестів спортсмени обов'язково розкажуть. Слідкуйте за нашими новинами і дізнаєтеся від незалежних експертів, на що здатна продукція Stanley.

американські термоси термокрижкі фляги Stanley

Вже зовсім скоро хлопці зроблять неймовірні тести і випробують термоси Stanley в небі;) Чекайте новин!

 

P.S.

Летовище знаходиться в селі Гоголів, Броварський район, 50 км від Києва, траса на Прилуки.
Попередній запис на польоти за тел. 0939359184, 0509383631.

Польоти на паратрайку і літаку проводяться з 5:00 до 10:00 і 19:00 до 22:00 за наявності льотної погоди.
Навіть якщо Ви не зможете в ці вихідні приєднатися до нас, не турбуйтеся. По-перше – ми поділимося звітом, і по-друге – ми будемо чекати Вас і в наступні вихідні на тому ж місці. Не пропустіть!

RSG-team:
www.facebook.com
vk.com