Про ідеальний глінтвейн та збереження тепла
19.12.2014

Друзі, якщо ви ще не стали щасливими власниками продукції Stanley і поки лише наважуєтеся на покупку, то наш новий рецепт зимового зігріваючого напою остаточно переконає вас у тому, що в зимову пору це просто необхідна річ :) І сьогодні ми з радістю ділимося з вами рецептом нашого друга, прекрасної блогерки – Юлії Волочай. Адже найцінніше для нас – це думка тих, хто вже користується нашою продукцією. Красиво і дуууже смачно ;) :

"Не мерзніть, хороші мої! Різдв’яні свята вже зовсім близько, а я не уявляю кращого часу для традиційного глінтвейну. Нещодавно мені подарували термочашки Stanley, з якими довго можна ходити холодним парком, вечірнім офісом чи святково прикрашеним будинком – а мій напій лишається гарячим, як закохані серця.
Ось що вам потрібно для приготування класичного ароматного та п’янкого новорічного напою: яблучний сік, кориця, кардамон, мандаринки, мед, темний ром та зірочки анісу.

рецепт глінтвейну в термо чашці Stanley


Ідеальна пропорція на 1 літр сухого червоного вина:

  • 4 солодкі мандаринки, або 1 великий апельсин
  • 2 склянки яблучного соку
  • 4 ст.л темного рому
  • 5 ст. л квіткового меду
  • 4 зернятка кардамону
  • 3 палички кориці
  • 2 зірки анісу

Розітріть спеції попередньо у ступці та залийте медом. В каструльці повільно нагрівайте вино з соком та ромом, поріжте туди мандаринки, додайте мед зі спеціями та добре розмішайте. По-ві-льно…на малому вогні прогрівайте глінтвейн, не менше 30 хвилин. Але не дозволяйте йому закипіти! Ароматний напій розливайте у великі кружки та святкуйте зимовий настрій!"

Друзі, рекомендуємо спробувати цей рецепт смачного глінтвейну і в найближчі вихідні вирушити милуватися околицями улюбленого міста з термосом, наповненим смачним зігріваючим напоєм :)

За матеріалами: foxatechicken.com

 

термочашки Stanley