Фестиваль "з рюкзаком" – масштабна подія для тих, хто не уявляє свого життя без подорожей!
13.04.2018

21-22 квітня у столиці відбудеться традиційний фестиваль «З рюкзаком». Місцем зустрічі всіх зацікавлених стане арт-простір «Izone» (станція метро «Тарас Шевченко»). Гостей заходу чекають лекції, майстер-класи, виступи спікерів, цікаві розповіді блогерів-мандрівників, презентації освітніх програм, стажувань і пропозицій про роботу за кордоном, ярмарки, розіграш призів та ще багато цікавого. Тут ви зможете поспілкуватися з однодумцями, приємно провести час, отримати слушні поради щодо організації комфортних подорожей. Також в рамках фестивалю будуть представлені товари для туризму. Хочете стати учасником масштабної тревел-події? Купуйте квитки на сайті: www.zrukzakom.top.

Продукція Stanley

Бренд Stanley є одним з провідних партнерів фестивалю. На заході ми представимо новинки бренду – термоси та термочашки серії Master. Продукція цієї лінійки в 2017 році отримала престижну нагороду Red Dot Design Award. Суцільнометалеві термоси мають товщину стінок 1 мм і зовні покриті надміцної чорною порошковою емаллю. Товщина металу доволі значна і він витримує значні навантаження та захищає посуд від механічних пошкоджень.  А шорстка поверхня допомагає зручно тримати термос в руці. Збільшена на 60% відстань між стінками при переході з колби в шийку зменшує втрати температури. Напої зберігаються гарячими до 40 годин. Придбати товари нашій компанії, у тому числі й новинки, можна буде на стенді Trade zone.

серія Stanley Master

У програмі фестивалю – виступи досвідчених спікерів, які розкажуть, як фізично і морально підготуватися до походу, що необхідно в обов'язковому порядку включити до спорядження, детально розберуть вибір одягу, наметів, спального мішка, рюкзака. Наш улюблений експерт, «завзята і невиліковна туристка», як вона сама себе називає, Вікторія Вітова розповість про власні незабутні подорожі до Непалу, а також про те, як підготуватися до сходження на Еверест (який маршрут вибрати, скільки коштує спорядження, що саме необхідно придбати).

Керівник проектів Outdoor компанії «Кемпінг Трейд» Андрій Білий поділиться з гостями фестивалю практичними знаннями щодо організації подорожей. На його рахунку понад 200 маршрутів в 10 країнах світу. Такий досвід дозволяє з упевненістю брати відповідальність за створення хорошого продукту для інших, допомагати українцям розвивати культуру активного та комфортного відпочинку, використовуючи першокласне спорядження від перевірених часом брендів «Кемпінг Трейд».

В рамках фестивалю пройде майстер-клас «Підготовка до походів для чайників»: на інтерактивному  відкритому майданчику буде представлена виставка спорядження (кілька видів наметів для кемпінгу, походів, відпочинку на природі, спальників та рюкзаків). Учасники фестивалю зможуть спробувати представлені товари, попрактикуватися в збірці, взяти участь у конкурсах і тестових завданнях, виграти сувеніри, дисконтні сертифікати та інші пам'ятні призи.

Приходьте на фестиваль «З рюкзаком» – підготуйтеся до подорожі вашої мрії!