Справжній Master збереження температури. Потужні новинки Stanley вже тут!
18.10.2017

Відмінна новина для тих, хто не з чуток знає про складні погодні умови. Нова лінійка Master – рекордсмен за відмінними теплоізоляційними властивостями.Термоси об'ємом 1,3 л і 0,7 л, а також термокружка і харчовий термос, унікальні в своєму роді, адже раніше такі показники збереження температури були доступні тільки для великих або промислових моделей.

Термос Master Stanley

Версія 0,7 л зберігає тепло 27 годин, а його старший брат об'ємом 1,3 л – цілих 40. Звичайно, така революційна новинка не може пройти непоміченою, тому ми розповімо докладніше, як у Stanley вийшло зробити цю лінійку.

Розглянемо основні поліпшення.

Удосконалена колба

Колба – це найважливіший елемент будь-якого термоса, адже від її якості залежить час збереження температури вашого напою. У серії Master колба виконана з нержавіючої сталі товщиною 1 мм! Це приблизно в 1,5-2 рази більше, ніж у звичайних термосах. Крім цього, тут збільшено шийку колби і простір між внутрішньою і зовнішніми колбами. За рахунок цього теплоізоляційні властивості значно покращились.

Термос Master Stanley

Спеціальна внутрішня кришка

Пластикова кришка на гвинтовій різьбі практично вічна. На відміну від кнопкових систем, тут просто нема чому ламатися. По бічних стінках розташовані жолобки, по яких стікає рідина. Для того, щоб налити напій, не доведеться повністю викручувати кришку – це і зручно і  допомагає зберігати температуру вмісту довше. «Фішка» цієї кришки ще і в тому, що нижня частина виготовлена з нержавіючої сталі. Тепер напій не стикається з пластиком. Це і безпечно для здоров'я, бо пластик не виділяє шкідливих речовин в напій, і забезпечує легкий догляд.

До речі, кришки від термосів 1,3 л і 0,7 л підходять один до одного. Тому якщо ви випадково втратили одну з них, друга підійде до кожного.

Чашка з товстими стінками

Товщина сталі стінок кришки становить 0,7 мм, що на 40-75% більше, ніж у звичайних виробів. Зручна чашка дозволить пити напої навіть у рукавичках, а її нековзне дно не дозволить рідині випадково пролитися.

Термос Master Stanley

Велика нековзна ручка

У моделі об'ємом 1,3 л є широка зручна ручка. Зовні ручка покрита шаром адгезійного силікону, завдяки якому термос можна надійно тримати в рукавичці або мокрих руках. Вона кріпиться безпосередньо до металевого корпусу виробу, тому міцності їй не позичати.

Термос Master Stanley

Оригінальний зовнішній вигляд

Термоси та термочашка серії Master зовні покриті спеціальною надстійкою матовою емаллю чорного кольору. У поєднанні з цікавим сучасним дизайном лінійка виглядає дуже ефектно і тому отримала престижну нагороду Red Dot Design Award в 2017 році.

Отже, основні технічні моменти коротко описані. Що ж вони дають покупцям крім дуже тривалого збереження температури? Зараз розповімо:

  • товсті стінки колби і покриття поверхні підвищує зносостійкість, тому механічно пошкодити термоси серії Master дуже важко;
  • комфорт у використанні – зручні і дуже якісно виконані чашка, ручка, кришка;
  • безпека –  деталі чашки термоса і термокружки не нагріваються сильно, хоч і виконані з нержавіючої сталі;
  • приємні тактильні відчуття.

Термос Master Stanley

Ця серія відмінно покаже себе там, де є екстремальні умови. Тому ми з радістю розповідаємо про неї друзям мандрівникам і альпіністам. Припускаємо, що ці термоси припадуть до смаку і представникам інших професій, де є непрості умови праці.

Тепер коротко розповімо про кожного представника лінійки Stanley Master.

Термос Master об'ємом 1,3 л

Найпотужніший і найбільший термос серії, забезпечений зручною великою ручкою.
Утримує тепло до 40 годин, холод до 35 годин, лід зберігає до 160 годин.

Досить істотна вага 1,3 кг – один з небагатьох його недоліків. Підійде для найбільш непростих умов, адже ним можна легко користуватися навіть в рукавичках.

Термос Master об'ємом 0,7 л

Більш компактна модель, підійде для перенесення в рюкзаку або в ящику для інструментів.

Зберігає тепло і холод 27 годин, лід – 100 годин. Непогано для такого невеликого виробу, правда?

Вага – 0,86 кг

Термос Master об'ємом 0,7 л

Термочашка Master об'ємом 0,35 л

Ця чашка теж дуже довго зберігає температуру кави або будь-якого іншого напою. Її переваги – компактність і легкість перенесення завдяки кліпсі на кришці. Термочашку легко можна прикріпити до рюкзака.

Гарячий напій залишиться таким 12 годин, а холодний – 16. Вага термочашки серії Master – 0,5 кг.

Харчовий термос Master об'ємом 0,7 л

Як і попередні моделі, харчовий термос цієї серії стане в нагоді всім, хто стикається з дуже складними умовами роботи чи любить активні види відпочинку. Він зберігає температуру вмісту до 20-27 годин, що робить його справді унікальним серед аналогів.

Вага – 1 кг

Звичайно, ця лінійка крім очевидних переваг має кілька недоліків. Один з них ми вже згадували – це вага. Можливо, доведеться навіть пожертвувати якоюсь річчю в рюкзаку, зате практично дві доби насолоджуватися теплими напоями зимою та прохолодним літом.

Інший недолік серії – це ціна. Дійсно, вартість термосів серії Master вище своїх братів по бренду через технологічність і високу якість використовуваних матеріалів. При цьому і аналогів по такому тривалому збереженню температур на ринку зараз немає. А так як на всі термоси торгової марки Stanley діє довічна гарантія, то вкладення в якісний і вічний аксесуар для роботи і подорожей буде дійсно виправданим.

Харчовий термос Master об'ємом 0,7 лСпробуйте випробувати Stanley Master в найскладнішу погоду – і ми впевнені, що ця лінійка витіснить будь-які аналоги з вашого похідного рюкзака або робочої сумки.