Харчові термоси. Як вибрати найкращий?
19.12.2013

Харчовий термос – дуже корисна річ, створена для економії сімейних грошей! Домашня їжа завжди смачніше і точно корисніше та дешевше їжі з їдальні.
З моменту появи першого в світі термоса пройшло більше 100 років. Його винахідник навіть подумати не міг, що в майбутньому з його дітища будуть їсти кашу! Сьогодні харчовий термос – must have для тренувань, походів і велопрогулянок. Вирушаєте в дорогу і не знаєте, чи зможете в дорозі нормально поїсти? Вам потрібен харчовий термос. Ця покупка однозначно змінить Ваше життя.

 Stanley - найкращі подарунки любителям подорожейВибір якісних термосів зараз більш ніж широкий. І, головне, обсяги харчових термосів теж представлені на будь-який смак. Термос об'ємом 0,7 л – це можливість для дорослого чоловіка взяти на роботу повноцінний обід, а маленький термос на 0,29 л – прекрасне рішення для мам, які часто відправляють дітей на тренування і виступи та хочуть дати дитині в дорогу бутерброди.

Харчовий термос – це незалежність від погодної, політичної і будь-якої іншої ситуації в країні або в дорозі. І оскільки харчовий термос нам необхідний, насамперед, для подорожей, говорити ми будемо тільки про сталеві моделі. Пластикові термоси зі скляною колбою дуже крихкі та більше підходять саме для домашнього використання

Щоб вибрати хороший дорожній термос для їжі, візьміть до уваги кілька порад досвідчених мандрівників:

• Більше обсяг – краще. Два простих правила: чим ширше горлечко – тим швидше остигає їжа, і чим більше об'єм, тим довше зберігається температура.

• Перевіряйте запах. Не варто купувати термос, який «погано пахне». Будь який запах нового термоса говорить про погану якість продукції. Не заспокоюйте себе тим, що незабаром все вивітриться. Дуже може бути, що саме так довгий час буде пахнути ваша їжа.

• Переконайтеся в надійності пробки. Одна з кращих пробок – гвинтова. Це запорука того, що температура буде триматися стільки, скільки заявлено. Вибираючи термос, зупиніть вибір на тому, пробка якого забезпечує максимальну герметичність.

• Налийте гаряченького. В магазині такий тест вам, швидше за все, зробити не вдасться, але вдома ви цілком можете перевірити своє придбання до того, як вирушати з ним у дорогу. Для цього налийте в термос гарячої рідини і через п'ять-десять хвилин доторкніться до термосу. Якщо корпус нагрівся – тепло йде крізь стінки, а термоізоляція «не працює». У подорож такий термос брати не варто.

• Заповнюйте доверху. Кожен термос має заявлений виробником термін підтримки температури продуктів харчування. Але він буде коректним лише в тому випадку, якщо термос буде заповнений повністю. Намагайтеся наповнювати харчовий термос доверху. Якщо в ньому буде залишатися повітря, їжа буде остигати швидше.

Харчові термоси Stanley. Руйнуємо стереотипи

Ви уважно прочитали все, про що ми написали вище? А тепер забудьте, тому що далі ми будемо говорити про харчові термоси Stanley, а вони руйнують всі стереотипи і температуру підтримують дуже довго – від 6 до 15 годин!

Класичні харчові термоси Stanley. Шість годин – рівно стільки їжа буде залишатися гарячою. Цього часу достатньо, щоб до обіду дбайливо приготовані страви були теплими і навіть ще більш смачними

Класичний харчовий термос Stanley має широке горло, обсяг 0,5 л і подвійні стінки. Це завдяки їм створюється бездоганна вакуумна термоізоляція Stanley.

Інша модель, а саме термос для їжі серії Stanley Adventure 0,5 л, – і нові корисні особливості! Перш за все, варто відзначити, що ця модель має ті ж характеристики, що і попередня, але укомплектована ложкою з зубцями виделки, яку вам навряд чи вдасться забути вдома. Справа в тому, що вона прикріплена до термосу, і ви відразу ж помітите, якщо її немає на місці.

 Stanley - кращий подарунок!Обсяг кришки – 350 мл Додатково у пробці є невелике відділення для сірників, грошей, ключів та інших важливих дрібниць, а на корпусі – кільце для кріплення до рюкзака. В цілому, кожна деталь продумана і випробувана на практиці, тому цей термос вже готовий до пригод!

І ще один термос Stanley, про який ви обов'язково повинні дізнатися. Це харчовий зелений термос об'ємом 0,7 л з ручкою. Його особливість – більший обсяг і більш тривалий термін підтримки температури – 15 годин. Крім того, йому властиві зручне широке горлечко, подвійна термоізоляція і бездоганна якість!

 Stanley - кращий подарунок!Термобанки Stanley чудово підтримують температуру! Наприклад, зелена термобанка для їжі має об'єм всього 0,29 л, але тепло і холод підтримує протягом 15 годин. Шийка у банки широка, в неї зручно накладати їжу, наприклад, гречану кашу, а потім діставати її ложкою – гаряченьку і розсипчасту!

Хоча обсяг у термобанки скромний – всього на одну порцію, але ця порція – тільки для вас і вона буде гарячою, саме гарячою, а не тепленькою -  стільки годин, скільки Вам буде потрібно.

Потрібна термобанка побільше? Вибирайте між 0,41 і 0,7 л – це відмінне рішення для тих, хто в обід любить добре поїсти або для тих, хто бере в дорогу порції для кількох людей.

Важлива особливість харчових термосів Stanley – це гарантія 25 років. Гарантія американського виробника термосів – це не те, до чого звикли споживачі на пострадянському просторі. Нічого страшного, якщо термос трохи подряпається або вирветься з рук – гарантія зберігається незважаючи ні на що.

Stanley відповідає за бездоганну якість своєї продукції протягом усього гарантійного строку. Купуйте харчовий термос Stanley собі або на подарунок друзям – це правильний внесок у майбутнє і чудовий подарунок, який дуже приємно навіть просто тримати в руках!