Ідеї зігріваючих новорічних подарунків від Stanley
20.12.2018

Новорічні свята вже зовсім скоро. Прийшов час шукати подарунки для найближчих людей – а це, як правило, завдання дуже відповідальне. Адже найбільш вдалий подарунок одночасно повинен бути якісним, привабливим і обов'язково приносити користь своєму власникові. А якщо ваш презент ще й зможе зігріти в зимові холоди, тоді такий вибір точно стане безпомилковим. У сьогоднішньому огляді ми підготували ідеї саме таких зігріваючих подарунків від Stanley.

новорічні подарунки Stanley

Яскраві та стильні: термочашки Go Ceramivac

Може компактна термочашка надихнути на прогулянку в зимовий морозний ранок? Безумовно, якщо це термочашка з серії Go Ceramivac від Stanley. У цій моделі продумано абсолютно все для того, щоб ранкова прогулянка на свіжому повітрі перетворилась на особливе задоволення. Досконала ергономіка термосу допомагає насолоджуватись і гарячою кавою, не зупиняючись ні на секунду. А приголомшлива палітра стильних відтінків дозволить вибрати ту саму, ідеальну модель, яка точно справить wow-ефект при розтині подарункової упаковки. Але ключова перевага цього подарунка – всередині.

Чашка не тільки надійно зберігає тепло протягом більше 4-х годин, але і забезпечить винятковий смак улюбленого напою. Завдяки унікальному керамічному покриттю з поліефірного силіконового матеріалу стінки не поглинають і не виділяють запахів. Жодних смаків з металевими або пластиковими домішками, лише чистий запах і смак, без сторонніх відтінків.

Для міцніших напоїв: фляга Master

Відмінний подарунок для цінителів класики і володарів бездоганного смаку. Фляга з серії Master, яка вже встигла стати легендарною, приводить у захват навіть на дотик. Не завертайте її в подарункову обгортку – просто запропонуєте майбутньому власнику закрити очі і вкладіть флягу йому в долоню. Реакція не змусить себе довго чекати. Дуже стійка, спеціальна матова емаль чорного кольору подарує чудові тактильні відчуття та забезпечить граничну довговічність покриття.

Суцільнометалевий корпус з нержавіючої сталі 18/8 і товщиною стінок 1 мм виконаний із застосуванням унікальних технічних рішень від Stanley. Така фляга витримає досить екстремальні умови. Вона в буквальному сенсі тримає удар, не прогинаючись. Такий подарунок буде передаватися від покоління до покоління, обросте численними життєвими історіями і має всі шанси стати сімейною реліквією.

різдвяні подарунки

Турбота, яку можна взяти з собою: харчовий термос Adventure

Безпрограшний варіант подарунка для активних мандрівників та просто любителів пікніків на свіжому повітрі в будь-яку погоду. Харчовий термос із серії Adventure має міцний двостінний корпус з нержавіючої сталі 18/8, який оснащено вакуумною ізоляцією. Такі характеристики дозволяють зберігати температуру і свіжість гарячого обіду більше 6-ти годин.

Особлива перевага цієї моделі – у продуманих деталях конструкції. Наявність кільця кріплення на корпусі забезпечить зручне транспортування під час походу. Додатково на термосі надійно зафіксований повнорозмірний столовий прилад 2в1: ергономічна ложка з зубцями виделки. Кришка об'ємом 350 мл виконає роль місткої тарілки, а додатковий прихований відділ у клапані термоса допоможе зручно зберігати улюблені спеції. Такий термос навіть у найсуворіших умовах подарує домашній затишок, а найпростіший обід перетворить в апетитну трапезу. Власник такого подарунка не раз згадає про вас, з особливою вдячністю.

Для справжніх цінителів пригод: набір посуду Mountain

Ну а для тих, кому подорожі та активний відпочинок необхідні як повітря, ми пропонуємо особливий подарунок. Надкомпактний туристичний набір посуду з серії Mountain допоможе відчути тепло домашнього вогнища в будь-який, навіть дуже суворій точці земної кулі.

Набір складається з двох основних ємностей, загальним об'ємом трохи більше 0,7 л та столового приладу 2в1. Зовнішня ємність з нержавіючої сталі оснащена складною ручкою, завдяки чому її можна ставити безпосередньо на вогонь і із зручністю приготувати їжу або напій. Внутрішня ємність з високоякісного харчового пластику має додаткову неопренову накладку, щоб можна було з комфортом насолоджуватися зігріваючим глінтвейном, не обпалюючи долонь. Такий набір – ідеальний вибір для екстремальних подорожей. Займе мінімум місця, заощадить безліч простору в рюкзаку і… доволі помітну суму грошей своєму власникові.

І це ще не весь список вдалих ідей для новорічних подарунків від Stanley. Знайомтеся з унікальним асортиментом на нашому сайті та здійснюйте чиюсь мрію. Відсутність у матеріалах бісфенолу, легендарна якість виробів і довічна гарантія – вибирайте для найдорожчих людей тільки гідні презенти!

 найкращі подарунки Stanley